Haber Detayı
05 Mayıs 2020 - Salı 18:52 Bu haber 4868 kez okundu
 
Olağanüstü Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Kültür Merkezin'nde yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısının 1. oturumu, korona virüsü tedbirleri uygulanarak Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde yapıldı.
Güncel Haberi
Olağanüstü Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Kültür Merkezin'nde yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısının 1. oturumu, korona virüsü tedbirleri uygulanarak Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde yapıldı.

Beyşehir ilçe kaymakamlığından alınan izinle Cumhurbaşkanlığının COVID–19 genelgelerinin içinde bulunduğu ve Beyşehir belediyesini kapsayan konuların uygulanması için olağanüstü meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda bir yıllık hizmetlerin ve projelerin değerlendirilmesinin ardından, Beyşehir Belediye Meclis Başkanlık Divanında ve Encümen Üyeliği görevlerinde görev süresi dolan komisyon üyeleri yerine yeni üye seçimi yapıldı.

Meclis başkanlığını yürüten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Koronavirüs salgınından önce Nisan ayı meclis toplantısını yine halkın huzurunda yapıp, vatandaşlara bir yılın hesabının verileceğini belirterek salgından sonra yine halka açık meclis toplantılarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Bayındır, “Amacım, Beyşehir halkının belediyeciliğin içinde olmasını sağlamak!”

Başkan Bayındır’ın meclis toplantısında, Gayemizin meclise nasıl hesap veriyorsak halka da hesap verip onların yapılanlar konusunda bilinçlenmelerini sağlamak olduğunu dile getirerek şu açıklamalarda bulundu.

Başkan, “En büyük amacım Beyşehir halkının belediyeciliğin içinde olmasını sağlamaktı. Bu sayede merkez mahalle ve çevre mahallelerimizle bir bütün olarak Beyşehir’de neler yapılmış, neler yapılıyor ve neler planlanıyor Beyşehir nereye gidiyor ve Beyşehir nerede olmalı tüm bunları görerek bilerek herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Bu ülke, bu vatan hepimizin hangi siyasi görüşün mensubu olursak olalım. Bayrağımız göklerde, semalarda duracak. İmanımız, ezanlarımız susmayacak. Tüm bunlar olduğu sürece biz tüm tehditleri elimizin tersiyle iterek, bu vatanın birliği, bu vatanın bütünlüğü için bir olmak güçlü olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

Faaliyet raporlarımız hazırlandı, kesin hesap tablomuz ve bilgileri verilecek. Haricinde açık kalple samimiyetle Belediyemizin birim müdürlerine, aklınıza gelenleri sorabilirsiniz. Eksiklerin sahibi benim, ama başarının tümü sizin, Beyşehir’in! İşte geldik, işte gideceğiz. Geriye bir hoş seda bırakmaktır hedefimiz.

Beyşehir için yapılan projeleri geri çevirmeyen, özellikle doğalgaz konusunda kamulaşma kararını onaylayan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Mustafa Akış’a, Konya Milletvekilimiz Gülay Samancı’ya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a samimi oldukları için, içten oldukları için ve bizi anladıkları için sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum “ dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Olağanüstü, Mayıs, Ayı, Meclis, Toplantısı, Kültür, Merkezin'nde, yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı