Haber Detayı
30 Haziran 2024 - Pazar 10:51 Bu haber 104153 kez okundu
 
Özdemir 'Alan Başkanlığı' Kurulmadan Çözüm Olmaz
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Ali Özdemir: "Alan Başkanlığı" için tüm belgeleri hazırladık ve meclise götüreceğiz dedi.
Siyaset Haberi
Özdemir 'Alan Başkanlığı' Kurulmadan Çözüm Olmaz

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Ali Özdemir: "Alan Başkanlığı" için tüm belgeleri hazırladık ve meclise götüreceğiz dedi.

Teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasının ardından; partisinin ilçe divan kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Yönetimi bir araya geldi.

Toplantıda konuşan ve Beyşehir’in sorunları hakkında bilgi veren ilçe Başkanı Özdemir, "Bugüne kadar meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte ilçemizin sorunları hakkında sürekli mücadele içinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde Belediye meclis üyelerimizin katıldığı meclis toplantısı yapıldı. Bu toplantıda Demirkapı petrolün karşısında bulunan tesis gündeme getirildi. Bu proje, Yeniden Refah Partisi meclis üyeleri ve Milliyetçi hareket partisi üyelerimizin kararıyla ret olundu. Akabinde aynı proje ertesi ay tekrar meclise getirildi. Biz kimsenin Beyşehir’e yatırım yapmasına karşı değiliz ama, bizim çoğunluğumuz var illa meclisten geçireceğiz denilmez. Hep birlikte Beyşehir için çalışma mücadelesinde olmalıyız. Burada yapılacak olan belediye ye bağış yapılarak sorun çözülür, diğer 10 petrol daha gündeme geldiğinde bunlar göz önünde bulundurulurdu.

Bir diğer konu gölün durumu. Göl yıllardır sorun olarak karşımızda; temizliği, kanalların açılması, Çumra ovasının sulanması sorunu hep gündemde oldu ama, çözüm bulunamadı. Oysa bunun en önemli çözümü Alan Başkanlığıdır. Türkiye’nin birçok yerinde Çanakkale’de, Kapadokya’da, Marmaris de alan başkanlığı var.

Rahmetli Kaymakam Yusuf Özdemir ilk defa Alan Başkanlığı konusunu gündeme getirmiş ve o günden beri hiç bir girişim de bulunulmamıştı. Şimdi biz bu konuyu meclise taşımak adına hazırlıklarımızı yaptık, kısa zamanda meclise getireceğiz. Bu şekilde Göl tamamen Alan Başkanlığının sorumluluğu altında olacak önüne gelen göl ve kanalları kullanamayacak dedi.

Beyşehir Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı olarak artık Beyşehir in tüm sorunlarıyla yakından ilgilenerek takip edeceğiz. Beyşehir in ana Muhalefet partisi Yeniden refah partisidir. Çalışmalarımızdan asla geri adım atmayacak her şeyi Beyşehir için yapmaya devam edeceğiz dedi.

Teşkilat olarak bugüne kadar özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma yönetim ve meclis üyelerime, her zaman bizlere desteğini hiç kesmeyen halkımıza ve Divan kurulu toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum" dedi.

Divan Kurulu Toplantısına YRP Konya İl Bşk. Mehmet Köseoğlu, Konya icra kurulu Eğitim Bşk. Prof.Dr. Hüseyin Muşmal, Konya Büyükşehir Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim ve kadın kolları, gençlik kolları ve İlçe Bşk. Ali Özdemir katılım sağladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özdemir, 'Alan, Başkanlığı', Kurulmadan, Çözüm, Olmaz,
Yorumlar
Haber Yazılımı