Haber Detayı
21 Mart 2017 - Salı 15:32 Bu haber 7189 kez okundu
 
Özdemir: Kılıçdaroğlu En İyi Evetçilerden
BEYŞEHİR - Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, "En iyi evetçilerden bir tanesi Sayın Kılıçdaroğlu’nun kendisidir" dedi.
Siyaset Haberi
Özdemir: Kılıçdaroğlu En İyi Evetçilerden

BEYŞEHİR - Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, SKM çalışmaları kapsamında Beyşehir’i ve mahallelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Özdemir, "Yedi kez seçim kaybetmesine rağmen hala partinin başında bulunması ve tüm bunlara rağmen 16 Nisan’da evet sonucu çıkarsa tek adamlık olacağını söylüyor olması vatandaşlarımızda Kılıçdaroğlu’na ciddi bir tepki oluşmuş durumdadır" dedi.



Özdemir,  konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün mahalle ziyaretlerimizde gördüğüm resim, Beyşehir güçlü bir evet için rekorların rekorunu kıracaktır. Tüm Beyşehirli hemşerilerimin birlikteliğinin tek bir amacı var, o da daha güçlü bir Türkiye için. Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeler bir sistem değişikliğini zaruri kılmıştır. Daha güçlü ve hızla karar alabilen bir yönetim, artık ülkemizin olmazsa olmazı haline gelmiştir. Oldukça kötü koalisyon tecrübeleri geçirmiş bir ülkeyiz. 25 günlük ömrü olan hükümetler dahi olmuştur. Bu koalisyonlarla ülkemizi istediği gibi manipüle ettiler. Biz istiyoruzki, artık dış güçlerin ve onların maşalarının rahatlıkla manipüle ettikleri, bir gazete manşetiyle istedikleri hükümeti yıkıp yenisini kurdukları bir sistem değil, milletin getirdiği milletin götürdüğü hükümetler istiyoruz.”

Milletvekili Özdemir, "Hayırda birleşenlerin kim olduğuna bakın, 16 Nisan referandumunun Türkiye için ne kadar önemli olduğunu görün”  dedi.



Özdemir, milletvekilleri emekliliğine dair vatandaşlardan gelen sorulara verdiği cevapta, "Milletvekillerimizin emekliliğine dair payırcılar manipülasyon yapmaktadır. Bir dönem milletvekilliği yapanın emekli olacağına dair yalan propaganda yapmaktalar. Oysaki; milletvekilleri emekli olmak için, prim günü, hizmet hizmet yılı ve yaş koşuluna tabidir. Kıyak emeklilik yalanına asla itibar etmeyiniz" dedi.

Programa İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özdemir:, Kılıçdaroğlu, En, İyi, Evetçilerden,
Yorumlar
Haber Yazılımı