Haber Detayı
11 Ekim 2023 - Çarşamba 14:25 Bu haber 14193 kez okundu
 
Pancar motoru hırsızlarını jandarma yakaladı
Hüyük ilçesinde çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen arazideki pancar sulama motorlarına dadanan hırsızlık şüphelileri jandarma ekipleri tarafından yakalanıp adli makamlara teslim edilirken üretici de rahat bir nefes aldı.
Güncel Haberi
Pancar motoru hırsızlarını jandarma yakaladı

Hüyük ilçesinde çiftçilerin korkulu rüyası olan arazideki pancar sulama motorlarına dadanan hırsızlık şüphelileri jandarma ekipleri tarafından yakalanıp adli makamlara teslim edilirken üretici de rahat bir nefes aldı.

İlçede arazilerde kurulu bulunan pancar sulama motorlarını çaldığı iddia edilen 3 kişi jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.Şüphelilerin tamamı da tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Köşk Mahallesi’nde 5 Ekim 2023 tarihinde akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen pancar sulama motorlarının çalınması olayına ilişkin olarak Hüyük İlçe ve Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri müşterek çalışma başlattı.

Hırsızlık şüphelilerinin M.D. (63), M.K. (49), M.G. (58) olduğunu tespit eden jandarma ekipleri kısa sürede yakalayarak göz altına aldı.

Şüpheliler, çıkarıldığı Beyşehir İlçe Adliyesi’nde nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Pancar, motoru, hırsızlarını, jandarma, yakaladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı