Haber Detayı
13 Haziran 2019 - Perşembe 10:31 Bu haber 4724 kez okundu
 
Şehit Ömer Halisdemir Yaşam Suyu Kermesi
BEYŞEHİR - Beyşehir Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu ve Halk eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği kermeste; Afrika Çad bölgesindeki su kuyusu açmak amaçlanmaktadır
Yaşam Haberi
Şehit Ömer Halisdemir Yaşam Suyu Kermesi

BEYŞEHİR - Beyşehir Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu ve Halk eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği kermeste; Afrika Çad bölgesindeki su kuyusu açmak amaçlanmaktadır.

Kermes hakkında bilgi veren Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu Müdürü Selma Öztürk: “Kermesin amacı Afrika’daki Çad bölgesindeki suya ihtiyacı olan iç savaşın yoğun olduğu kardeşlerimize kuyu açmak Şehit Ömer Halisdemir adına açıyoruz. Şehitlerimizin bizler için bir değeri var onların adını yaşatmak istiyoruz ve oradaki kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz.

Halk eğitim ve Şehit Ömer Halis Demir Anaokulu ortaklığında açılmıştır kermes üç günü açık kalacaktır. Umarım halkımız duyarlı davranır, bir kuyu yerine, iki kuyu, iki kuyu yerine üç kuyu açmayı başarırız. Şu anda hedefimiz o insanlara su götürmek. Su lüks değil, genel bir ihtiyaçtır ve o insanların genel ihtiyacını karşılayabilecek konumları yok şuanda.

Kermesimize gelerek destek olan Kaymakam Yusuf Özdemir’e, Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a ve bizlere destek olan tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şehit, Ömer, Halisdemir, Yaşam, Suyu, Kermesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı