Haber Detayı
19 Ocak 2017 - Perşembe 09:05 Bu haber 6095 kez okundu
 
Şehit Polisin İsmi Yapılacak Spor Tesisinde Yaşatılacak
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İstanbul’daki Vodafone Arena Stadı’nın yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memurunun ismini yapılacak spor tesisinde yaşatacaklarını söyledi.
Bölgeden Haberi
Şehit Polisin İsmi Yapılacak Spor Tesisinde Yaşatılacak

BEYŞEHİR - Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğum yeri olan Hüyük ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi’nde defnedilen şehit polis memuru Oğuzhan Duyar’ın isminin yaşatılacağı bir tesisinin inşa edileceğini söyledi.
       
Şehit polisin son yolculuğuna uğurlanmasının ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte ziyaret ettikleri baba ocağında, şehit babasının oğlunun isminin yaşatılmasına yönelik talebini aldıklarını belirten Özaltun, “Şehidimizin babasına ben de dedim ki, ‘sizin isteğiniz bir rica değil, emirdir”. Hüyük İlçe Belediye Başkanımızı aradım. Kendisine şehit babasının böyle bir talebi olduğunu söyledim. O da sağolsun duyarlı davrandı. Biz de gerekli çalışmaları hemen başlattık. Göçeri Mahallemizde şehidimizin isminin yaşatılacağı bir spor tesisi yapacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şehit, Polisin, İsmi, Yapılacak, Spor, Tesisinde, Yaşatılacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı