Haber Detayı
12 Aralık 2016 - Pazartesi 17:58 Bu haber 5924 kez okundu
 
Şehit Duyar Son Yolculuğa Uğurlandı
HÜYÜK - İstanbul'daki bombalı terör saldırılarında şehit düşen üç Konyalı polis memurundan biri olan Oğuzhan Duyar, memleketi Hüyük Göçeri mahallesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Güncel Haberi
Şehit Duyar Son Yolculuğa Uğurlandı

HÜYÜK - İstanbul'da Cumartesi akşamı PKK'lı teröristlerin Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan üç Konyalı polis memurundan Oğuzhan Duyar için memleketi Hüyük ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Duyar'ın cenazesi ilk olarak helallik almak için dedesi Hasan Ali Duyar'ın evine getirildi. Burada şehit yakınları tabuta sarılarak gözyaşı dökerken, şehidin babaannesi Hanım Duyar yanında bulunanlara, "Ağlamayın, bizi hainlere rezil etmeyin" diyerek metanetli olmaya çalıştı. Helallik alınıp dua edilmesinin ardından şehidin naaşı cenaze aracıyla tören alanına getirildi.


Düzenlenen cenaze töreninde, ilk olarak şehidin öz geçmişi okundu. Ardından binlerce kişinin katılımıyla kılınan cenaze namazı sonrası şehidin naaşı omuzlara alınarak mahalle mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, emniyet teşkilatı mensupları, sivil erkan ve yüzlerce vatandaş katıldı. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın da cenaze töreninin ardından şehidin defnedildiği kabristana gelerek aileye taziyede bulundu ve Türk bayrağı hediye etti. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HÜYÜK, , İstanbuldaki, bombalı, terör, saldırılarında, şehit, düşen, üç, Konyalı
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Şehit Duyar Son Yolculuğa Uğurlandı
Şehit Duyar Son Yolculuğa Uğurlandı
Şehit Duyar Son Yolculuğa Uğurlandı
Yorumlar
Haber Yazılımı