Haber Detayı
28 Ocak 2018 - Pazar 12:48 Bu haber 6169 kez okundu
 
Şehrin Dört Bir Yanı Şanlı Bayrağımızla Süsleniyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı’ kampanyası büyük ilgi görüyor.
Bölgeden Haberi
Şehrin Dört Bir Yanı Şanlı Bayrağımızla Süsleniyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı sonrası tüm Türkiye tek yürek oldu ve 7’den 70’e herkes, ordumuzun zaferi için gece gündüz dua ediyor. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin devletimize destek olması ve dualarla kahraman askerlerimizin gücüne güç katması amacıyla başlattığı “Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı” adlı kampanya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tarafından, sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile geçtiğimiz günlerde başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar şehrin yedi noktasındaki dağıtım noktalarından bayraklarını alırken mobil ekipler de iş yerlerine bayrakları teslim ediyor.

BİR TÜRK BAYRAĞI DÜNYAYA BEDEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’tan da kampanyaya tam destek geldi. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Çalık, “Konya Büyükşehir Belediyemizin bayrak kampanyasına tam destek veriyoruz. Yüce Rabbim bize duaların sayesinde bugün ülkemizde bu kadar güzel hizmetler yapmayı nasip etti. Bu vesileyle rabbim milletimizin duasını ülkemizin üzerinden eksik etmesin. İnşallah her dakika dualarımızı edelim ve inmeyen bayraklarımızı her yerde dalgalandıralım. Türkiye’nin her noktasında Türk bayrağımız dalgalansın. Ben, ‘Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı’ kampanyasını destekliyorum ve can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bir dua, bir teşekkür yeter, bir Türk bayrağı dünyaya bedel diyorum” ifadelerini kullandı.

HER YERDE BAYRAĞIMIZ DALGALANSIN

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise, Afrin harekâtına katılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm mensuplarına başarılar dileyerek, başlatılan bu önemli kampanyanın önemine değindi. Angı, “Milletçe bu operasyonun arkasındayız. 80 milyon tek yumruk olmuş, bu harekâtın önemini dünyaya duyurmak adına her türlü iletişim araçlarıyla mesajlar veriliyor. Büyükşehir Belediyemiz de bu milli duyarlılığı daha üst seviyelere taşımak adına Türk bayrağımızın dağıtım kampanyasını başlattı. 200 bin bayrak, şehrimizin her tarafında, tüm mahallelerimizde dalgalanacak. Böyle günlerde milli birlik ve beraberliği ortaya koymak, bu heyecanı arttırabilmek için bu tür kampanyalara ihtiyacımız var. Bu vesileyle emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Angı, herkesin evlerine, işyerlerine ve arabalarına Türk bayrağı asmaları çağrısında bulundu. Kampanya dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar ve esnaflar ise Türkiye’nin türlü oyun, tuzak ve senaryolarla hiçbir zaman parçalanamayacağı mesajını veriyor.

BAYRAK DAĞITIM NOKTALARI

Konyalılar, bayraklarını Büyükşehir Belediyesi Merkez Binası, Zafer Camlıköşk Kafem, Kültürpark, Kayalıpark ve Eski Garaj Zabıta Amirlikleri, Kalehan Ecdat Bahçesi ile Bosna Hersek Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde dağıtım noktalarından alabiliyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şehrin, Dört, Bir, Yanı, Şanlı, Bayrağımızla, Süsleniyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı