Haber Detayı
09 Mart 2018 - Cuma 09:46 Bu haber 5175 kez okundu
 
Selçuk Üniversitesi Rektörü Şahin’e Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Murat Özaltun'dan, Rektör Şahin'e ziyaret.
Güncel Haberi
Selçuk Üniversitesi Rektörü Şahin’e Ziyaret

BEYŞEHİR - Kaymakam Yusuf Özdemir, Başkan Murat Özaltun ve SÜ Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Zengin’le birlikte Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti. Rektör Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

       Ziyarette, Rektör Şahin’e Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan fakülte ve yüksekokullara bugüne kadar verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Özaltun ve Kaymakam Özdemir,  buradaki yükseköğrenim kurumlarına ilave programlar eklenmesiyle ilgili taleplerini dile getirdiler.

        Belediye Başkanı Özaltun,  ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, Rektörlük ziyaretinde taleplerine ilişkin olarak sözü aldıklarını belirtirken, “Büyüyen ve gelişen şehrimizi yükseköğrenimde de en ön saflara çıkarabilmek için ilçe yöneticileri olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek suretiyle çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah bu çalışmaların akabinde taleplerimize ilişkin yeni programların detaylarıyla ilgili açıklamayı zaman içerisinde kamuoyu ile paylaşmayı ümit ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Selçuk, Üniversitesi, Rektörü, Şahin’e, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı