Haber Detayı
10 Mayıs 2018 - Perşembe 13:29 Bu haber 14468 kez okundu
 
SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO’nda Mezuniyet Sevinci
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Beyşehir Beyşehir Ali Akkanat MYO 28. mezuniyet yılında yaklaşık 700 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.
Eğitim-Kültür Haberi
SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO’nda Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsü’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kurum Müdürleri, daire amirleri, akademisyenler, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

       Açılış konuşmasını okul müdürü Dr. Oktay Nar yaptı. Nar konuşmasında; “Beyşehir Meslek Yüksek Okulu olarak, 2017-2018 eğitim öğretim yılında 28.sini düzenlediğimiz mezuniyet programında, öğrencilerimizin heyecanını paylaşmak için toplanmıdık.


     Bünyesinde 10 farklı bölüm ve 2 bin 200’ü aşkın öğrencisi ile Ali Akkanat Kampüsünün nüfus itibari ile en hacimli, kalabalık okulu olan okulumuzda yaklaşık 700 öğrencimizi mezun edeceğimiz için, buruk bir mutluluk yaşıyoruz. 10 farklı bölümle meslek elemanı yetiştirmekle, ülkemizin ticari hayatına, turizmine, sanayisine, kısacası ekonomik ve toplumsal kalkınmasına güç kattığımıza inanıyoruz” dedi.

       Nar mezun olan gençlere de öğütler verdi. “Sevgili gençler; ülkemizin teminatı olan sizleri, bilimi ve teknolojiyi kullanan, insan haklarına saygılı, milli değerlere saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, sağduyulu bireyler olarak yetiştirdiğimize inanıyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz bilim ve iletişim çağında, almış olduğunuz bilgilerin çok hızlı bir şekilde değişeceğini ve yerine yenilerinin ekleneceğini bilerek, kendinizi hazırlayın. Sizlerinde hisli bir yüreğe sahip olmak, vatanı, milleti, devleti, töreyi, bilmek, sahip olmak için, olduğunuz yerde kalmayın okuyun, gelişin geliştirin” dedi.

       Okul birincisinin konuşmasının ardından sınıflarında dönem birincilerine mezuniyet belgesi ve plaketleri protokol tarafından verildi.

        Törene katılanlara geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: SÜ, Beyşehir, Ali, Akkanat, MYO’nda, Mezuniyet, Sevinci,
Yorumlar
Haber Yazılımı