Haber Detayı
03 Eylül 2016 - Cumartesi 08:49 Bu haber 5694 kez okundu
 
Toki'den Huğlu'ya 99 Konut
BEYŞEHİR - TOKİ Başkanlığı, Huğlu’da Üretilecek 99 Konut İçin 26 Ekim’de İhaleye Çıkıyor
Ekonomi Haberi
Toki'den Huğlu'ya 99 Konut

BEYŞEHİR - Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde üreteceği 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri üzerine çalışma başlatan TOKİ Başkanlığı’nın av tüfeği üretim merkezlerinden ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşa ettireceği 99 konut için ihale tarihini belirlediğini söyledi.

Özaltun,TOKİ Başkanlığı tarafından Huğlu’da 99 konutun yanısıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de ihale edileceğini söyledi. İhale tarihinin TOKİ Başkanlığı tarafından 26 Ekim olarak açıklandığını belirten Özaltun, ihalenin ardından işi üstlenen yüklenici firma tarafından toplu konut inşaatlarına başlanıp kısa süre içerisinde bitirilmesini beklediklerini kaydetti.

Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinin yanısıra talep eden diğer dış mahallelerde de toplu konut üretmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Özaltun, süreçte AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun da büyük desteklerini gördüklerini dile getirerek, Milletvekili Babaoğlu’na toplu konut projelerine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Özaltun, şunları kaydetti: “Av tüfeği üretiminde söz sahibi yerleşim merkezlerimizden Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 99 konutun üretilecek olması sadece Huğlu için değil, ilçemiz adına da sevindirici bir gelişmedir. Beyşehir Belediyesi’nin taleplerini dikkate alan TOKİ Başkanlığı dış mahallelerimizde de toplu konut hamlelerini gerçekleştirmeye başladı. Darısı inşallah diğer dış mahallelerimizin başına diyoruz. Beyşehir’de toplu konut projelerinde yine ilkler yaşanıyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun”  

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , TOKİ, Başkanlığı, Huğlu’da, Üretilecek, 99, Konut, İçin, 26, Ekim’de
Yorumlar
Haber Yazılımı