Haber Detayı
05 Haziran 2018 - Salı 10:05 Bu haber 6380 kez okundu
 
Türk Kızılayı’ndan İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de Türk Kızılayı tarafından vatandaşlara gıda yardım paketleri dağıtıldı.
Yaşam Haberi
Türk Kızılayı’ndan İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

BEYŞEHİR - Türk Kızılayı Beyşehir Şubesi ihtiyaç sahibi kimselere yönelik ramazan yardımında bulundu. 211 gıda kolisi ile birlikte 432 kutu kıyma ve kavurma konservesinden oluşan yardımlar Kızılay personellerince dağıtıldı.

        İftar saatinden sonra gerçekleştirilen yardımı dağıtımı sırasında Türk Kızılayı Beyşehir Şube Başkanı Nurettin Koçer aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunları dinledi. Sahur vaktine kadar süren yardım dağıtımdan memnun kalan ihtiyaç sahibi aileler ise Kızılay’a hayır duasında bulundu.

       Yardım alan Vatandaşlar Kızılay’ın Ramazan ayı ve farklı günlerde de kendilerine yardım eli uzatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yardımların genel merkezleri tarafından kendilerine ulaştığını belirten Şube Başkanı Koçer, “Beyşehir'deki ihtiyaç sahibi ailelere daha öncede yardımlarımız oldu. Genel merkezimiz tarafından ilçemize 211 gıda kolisi ile 432 adet konserve gönderildi. Bunları iftar vakti ile sahur vakti arasındaki zaman diliminde dağıttık. Yardım dağıttığımız ailelerin daha önce tespitini yapmıştık. Bunları evlerinde ziyaret edip sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Türk, Kızılayı’ndan, İhtiyaç, Sahiplerine, Ramazan, Yardımı,
Yorumlar
Haber Yazılımı