Haber Detayı
05 Haziran 2018 - Salı 10:12 Bu haber 5952 kez okundu
 
Beyşehir’de Dış Mahalle Ziyaretleri
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un ramazan ayı dolayısıyla dış mahallelere yönelik ziyaretleri sürüyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Dış Mahalle Ziyaretleri

BEYŞEHİR - Özaltun’un son ziyaret adresi ilçeye bağlı Çiçekler ve Yukarı Esence Mahalleleri oldu. Kendisine eşlik eden Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile birlikte kılınan teravih namazı sonrasında her iki yerleşim merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Özaltun, kahvehanelerde oturan mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

Çiçekler Mahallesi’nde konuşan Belediye Başkanı Özaltun,  daha önce de sık sık ziyaret ettikleri dış mahallelerde mahalle sakinleriyle ramazan ayı münasebetiyle ve yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde  yine buluştuklarını belirterek, “4 yıllık görev dönemimizde 6.seçime gidiyoruz aslında. Dolayısıyla hem seçimlerimizi yapıyoruz, hem sizlerle hasbihal ediyoruz, muhabbetlerimizi gerçekleştiriyoruz, hem de bölgemize hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşları yerinde dinlemeye geldiklerini vurgulayan Özaltun, varsa kendilerine aktarılan bu talepleri alarak yerine getirmenin çabası içerisine gireceklerini söyledi. Konuşmasında, 4 yıllık süreçte Beyşehir merkez ve dış mahallelere kazandırılan hizmetlere de değinen Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmaların yanısıra bölgeye kazandırılan Büyükşehir Belediyesi ve devlet yatırımlarını da anlattı. 4 yıl önce vatandaşların karşısına geçtiklerinde Beyşehir’de yapılmadığı belirtilen, kendilerine şikayet  konusu yapılan ve talep edilen yüzlerce hizmet ve yatırımın olduğunu ancak bunların günümüze gelindiğinde yüzde 90’lık bölümünün ilçeye kazandırılmış olduğunu gördüklerini anlatan Özaltun, “Ama şu bir gerçek; hizmet sonsuz, hizmeti tamamen bitirdik dersek birbirimizi kandırmış oluruz. Hizmet, üstüne koyarak gidiyor. Bundan sonraki süreçte de hizmet üstüne hizmet koymaya devam edeceğiz. Şimdi geçmişte eleştirilen, konuşulan, ‘yapılmadı’ denilen, hatta ‘yapılması mümkün değil’ denilen doğalgaz da dahil birçok yatırım ilçemize kazandırıldı. Beyşehir Belediyesi olarak da bu süreçte ‘mahalle sayımız 12’den 67’ye çıktı, alanımız genişledi,  uzaklarda çok mahallemiz var’ gibi mazeretlere hiçbir zaman sığınmadık. Elimizden geldiğinde ilçemizin her köşesine hizmet götürdük, götürmeye de inşallah devam ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özaltun, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi yine günümüzde de bölünmeye çalışılmak istenildiğine işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Geçmişte bunu sağ sol meselesi diyerek, Kürt-Türk meselesi diyerek yapmaya çalıştılar. Şimdi yine aynı oyunları hepiniz görüyorsunuz yine sahnelemeye çalışıyorlar. Ama, Allah’ın izniyle milletimiz bu oyunlara gelmeyecek,  ülkemizin bölünmesine, parçalanmasına dün olduğu gibi hiçbir zaman müsaade etmeyecek. O yüzden 24 Haziran seçimleri, birlik ve beraberliğimizi yine göstereceğimiz, ispatlayacağımız önemli tarihlerden birisi olacaktır. İşte ülkemize yapılan devasa hizmetleri görüyorsunuz, ilçemizdeki yatırım ve çalışmaları anlattık, zaten birebir şahitsiniz. Yaparsa AK Parti yapar, yapacaksa yine AK Parti yapacak. Biz bundan eminiz, siz de bundan emin olunuz, emin olduğunuzu da düşünüyoruz zaten.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Dış, Mahalle, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı