Haber Detayı
18 Mart 2014 - Salı 20:33 Bu haber 7604 kez okundu
 
Türkiye yarı finaline yükseldi
Beyşehir Eşrefoğlu Ortaokulu Erkek Voleybol takımı Türkiye bölge grup müsabakalarında gösterdiği başarıyla, Türkiye yarı finaline adını yazdırdı.
Spor Haberi
Türkiye yarı finaline yükseldi

13-16 Mart tarihleri arasında Hatay’a bağlı İskenderun ilçesinde yapılan Türkiye Bölge Grup maçlarına Konya bölgesini temsilen katılan Eşrefoğlu Ortaokulu Voleybol Takımı, tüm maçlarını kazanarak Türkiye yarı final müsabakalarında mücadele etme hakkını elde etti.

Okul Müdürü Adnan KARANFİL ve Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Ahmet ÖZEN yönetiminde katıldı.

           İskenderun Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarda  Mersin, Hatay ve Ankara İl temsilcileri ile karşılaşan Eşrefoğlu Ortaokulu Voleybol Takımı, sırasıyla Silifke Atatürk ,Hatay Koyunoğlu ve Ankara Türkerler Ortaokul voleybol takımlarını aynı sonuçla 2-0 mağlup etti.  Müsabakalardaki başarısının ardından grup birincisi olan Eşrefoğlu Ortaokulu Voleybol Takımı, 3-7 Nisan 2014 tarihleri araında yapılacak Türkiye Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazandı.

 Başarıda büyük pay sahibi olan Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Ahmet Özen yaptığı açıklamada, “Mütevazi imkanlarla hazırlandığımız müsabakalarda elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok mutluyum. Bizleri destekleyen herkese; önce Seydişehir’de, ardından Konya’da ve sonra da Hatay’da  elde ettiğimiz birinciliklerle teşekkür ediyorum. Takımdaki bütün öğrencilerime güveniyorum, inşallah Nisan ayında yapılacak yarı final müsabakalarından da en iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum.”dedi.

Okul Müdürü Adnan Karanfil ise, öncelikle elde edilen büyük başarıdan dolayı okul olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Karanfil, “Okul Voleybol takımımızı büyük özverilerle hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Uğur Ahmet Özen’i ve öğrencilerimizi tebrik eder, Nisan ayında yapılacak Türkiye yarı final maçlarında da başarılar dilerim.  Bu arada, maç hazırlıkları ve müsabakalarda bizlere destek veren; Sayın Kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük’e,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Taşdelen’e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yusuf Karabacak’a, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Mehmet Bayındır’a ve öğrencilerimizin anne babalarına teşekkür ediyorum. “ dedi.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, , Eşrefoğlu, Ortaokulu, Erkek, Voleybol, takımı, , Türkiye, bölge, gru
Yorumlar
Haber Yazılımı