Haber Detayı
01 Nisan 2018 - Pazar 16:45 Bu haber 5548 kez okundu
 
TYB Konya Şubesinden Yazar-Okuyucu Buluşması
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi 54.Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Kulesite AVM’de Konyalı yazarları okuyucularla bir araya getirdi.
Eğitim-Kültür Haberi
TYB Konya Şubesinden Yazar-Okuyucu Buluşması

Bu yıl 8.si düzenlenen imza Günü etkinliğine 17 yazar katıldı.

      AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’un kutlama mesajı gönderdiği etkinliğin açış konuşmasını yapan Yazarlar Birliği Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci Yazar Duran Çetin; “Konya’nın bir kültür ve medeniyet şehri olduğunu biliyoruz. Konya’da kitaplara ilginin diğer illere göre daha üst seviyelerde olduğunu da biliyoruz. Kitap sirkülasyonunun büyükşehirler içerisinde sıraladığımız zaman Konya’mızın üst sıralarda olduğunun da farkındayız. Maksadımız; bizim değerlerimizi, Konya’mızın yetiştirmiş olduğu bu güzide insanları Konya halkıyla buluşturmaktır” dedi.

       Yoğun ilginin olduğu etkinlikte okuyucular yazarlarla sohbet etti, aldıkları kitapları imzalattı ve birlikte fotoğraf çektirdiler.

       Etkinliğe Duran Çetin, Hüzeyme Yeşim Koçak, Cemil Paslı, Melahat Ürkmez, Ayşe Ünüvar, Ömer Lütfi Ersöz, Saliha Değirmenci Yavaş, Melahat Ürkmez, Osman Uzunkaya, İbrahim Günay, Salih Sedat Ersöz, Zeki Oğuz, Abdurrahim Küçük, İbrahim Güzel, Lütfi Şahin, Celalettin Koz ve Şener İşleyen katıldı.

Etkinlik aynı gün sona erdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: TYB, Konya, Şubesinden, Yazar-Okuyucu, Buluşması,
Yorumlar
Haber Yazılımı