Haber Detayı
18 Mart 2019 - Pazartesi 13:16 Bu haber 4524 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar'ın Sahadaki Çalışmaları Sürüyor
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’imizi geçmişiyle barışık ve geleceği kucaklayarak hizmetlere kavuşturmak amacındayız”dedi.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar'ın Sahadaki Çalışmaları Sürüyor

BEYŞEHİR - Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adayı Yaşar, ilçeye bağlı Akçabelen, Kayabaşı, Adaköy, Yeşildağ, Dumanlı, Gölyaka ve Kurucuova mahallelerini ziyaret etti.

Yaşar, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde biraraya geldiği mahalle sakinlerinden seçimde cumhur ittifakına destek istedi.

Yerleşim merkezlerinde yaptığı konuşmada, vatandaşlara seslenen Yaşar, 31 Mart’ta kazananın hizmet siyaseti olacağına inandığını söyledi. Türkiye’nin 100.yılı olan 2023 Türkiyesi’ne hazır bir Beyşehir’i oluşturmak için hazırlandıklarını konuşmasında vurgulayan Yaşar, “Tarihi, kültürü, coğrafyası ve doğal güzellikleri ile Sultan Alaaddin Keykubat’ın ‘cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır’ sözüne mazhar olmuş Beyşehir ve bu güzel ilçemizin güzel insanları için hizmet aşkıyla yola çıktık. Sizlere seçim beyannamemizle geldik. 5 yıl içerisinde ilçemizde gerçekleştireceğimiz projelerimizi açıklıyoruz. Beyşehir’imizi geçmişiyle barışık ve geleceği kucaklayarak hizmetlere kavuşturmak amacındayız” ifadelerini kullandı.

Yaşar, konuşmasında, seçilmesi halinde dış mahallelerde hayata geçireceği seçim beyannamesinde yer alan projelere değinirken, seracılık projesine ayrı bir parantez açtı. Her yıl Beyşehir’in 55 dış mahallesinden 20 gence seracılık desteği vereceklerini anlatan Yaşar, “Beyşehir Belediyesi olarak yılda bin 100, 5 yılda 5 bin 500 gencimiz bu proje sayesinde tarıma yönlendirilerek istihdama ve üretime katkıda bulunacağız” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yaptığı konuşmasında, “31 Mart akşamı tüm dünyanın gözü Türkiye’de yapılan seçimlerde olacak. Bu seçimler oldukça ehemmiyetli, bunu niçin söylüyoruz, bu seçimler sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin seçildiği bir seçim olmayacak, vereceğiniz oylar devletimizin ve milletimizin bekasına da vereceğiniz bir oy olacaktır. Biliyorsunuz cumhur ittifakını oluşturduk, bu ittifak milletimizin ruhundan, milletimizin birliğinden beraberliğinden, kardeşliğinden ve milletimizin 15 Temmuz gecesinde hep birlikte bizi bölmeye çalışanlara karşı vermiş olduğumuz bir mücadelenin vesilesinden ortaya çıkmıştır. O yüzden bu mücadelenin devamı için 31 Mart’ta inşallah bu ittifaka mührünüzü basacaksınız” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar'ın, Sahadaki, Çalışmaları, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı