Haber Detayı
18 Mart 2019 - Pazartesi 13:08 Bu haber 4567 kez okundu
 
Akyürek: Emperyalistler Güçlü Bir Türkiye İstemiyor
HÜYÜK - AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Derbent ve Hüyük ilçe ziyaretlerinde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.
Siyaset Haberi
Akyürek: Emperyalistler Güçlü Bir Türkiye İstemiyor

HÜYÜK - AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Derbent ve Hüyük ilçe ziyaretlerinde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Akyürek, “Emperyalist güçler dünya arenasında yeni bir güç istemiyor, Türkiye’ye operasyon çekiyorlar. Bizler birlik ve beraberlik içinde ülkemizin güçlü bir şekilde geleceğe yürümesi için çalışmalıyız” dedi.
 

TBMM Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhur İttifakı adayları için gerçekleştirdiği destek turunu Derbent ve Hüyük ilçelerinde sürdürdü. Pazar ve çarşı esnafını ziyaret eden Akyürek, vatandaşlarla sohbet ederek 31 Mart Seçimleri’nde Derbent ilçesinde Hüseyin Ayten’e, Hüyük ilçesinde de Mehmet Çiğdem’e destek istedi.

İlk olarak Derbent ilçesinde halkla buluşan Akyürek’e, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi mensupları eşlik etti.
 
TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİNİ İSTEMİYORLAR
Derbent Mülayim mahallesi meydanında gerçekleştirilen halk buluşmasında konuşan Akyürek, “İlçelerimizde Cumhur İttifakı ile yola devam etmek, hizmetlerin devamı için bir mecburiyettir. Şartlar bunu gerektirmektedir. Bu halkanın dışında kalmamak gerekir. Bu nedenle Cumhur İttifakı Derbent adayımız Hüseyin Ayten’i en yüksek oyla desteklememiz gerekiyor. Emperyalist güçler dünya arenasında yeni bir güç istemedikleri için Türkiye’nin yükselişini engellemeye çalışıyor. Bu nedenle Türkiye üzerinde bazı uluslararası operasyonlar ortaya koyuyorlar. Bizler birlik ve beraberlik içinde ülkemizin güçlü bir şekilde geleceğe yürümesi için,  Büyük Türkiye için çalışmalıyız” dedi.
 
BELEDİYE BAŞKANLIĞI KUTSAL BİR GÖREV
Derbent ziyareti sonrası Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Cumhur İttifakı adayı Mehmet Çiğdem ve partililerin eşliğinde Hüyük ilçesine geçen Akyürek, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı konuşmasında belediye başkanlığının kutsal bir görev olduğunu, bu görevleri yaparken de tevazu, gayret ve samimiyetle çalışmak gerektiğini söyledi. 
Hüyük ilçesinde pazar ve çarşı esnafını ziyaret eden Akyürek, vatandaşlarla da sohbet edip yeni dönemde Cumhur İttifakı adayı Çiğdem için destek istedi.
Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Akyürek:, Emperyalistler, Güçlü, Bir, Türkiye, İstemiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı