Haber Detayı
28 Mart 2019 - Perşembe 17:35 Bu haber 11260 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar; Üzümlü’nün Derdi, Benim Derdim
BEYŞEHİR - Beyşehir’in Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, “Üzümlü’nün derdi, benim derdim. Allah’ın izniyle hem Beyşehir’e, hem Üzümlü Mahallemize yeni dönemde en iyi hizmetleri hep birlikte kazandıracağız” dedi.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar; Üzümlü’nün Derdi, Benim Derdim

BEYŞEHİR - Beyşehir’in Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, “Üzümlü’nün derdi, benim derdim. Allah’ın izniyle hem Beyşehir’e, hem Üzümlü Mahallemize yeni dönemde en iyi hizmetleri hep birlikte kazandıracağız” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adayı Yaşar’a, Üzümlü Mahallesi ziyaretinde AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı  ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uğur İbrahim Altay ile partililer de eşlik etti. 

Üzümlü Mahallesi’nde av tüfeği imalathaneleri ile esnaf ziyaretlerinin ardından kendilerini büyük bir coşkuyla karşılayan ve bağırlarına basan vatandaşlara yerleşim merkezi meydanında hitap eden Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar,  “Yeni dönemde biz artık başka şeyleri değil, Üzümlü’de ekonomiyi konuşacağız, biz Üzümlülü ile Üzümlü’yü nasıl daha fazla geliştirebiliriz bunu konuşacağız. Bir genç kardeşiniz, evladınız olarak Üzümlü’nün derdi benim derdim olacak. Üzümlü’nün sorunu benim sorunum olacak ve Allah’ın izniyle eğer bu görevi bana layık görürseniz bir belediye başkanı olarak sizlerle daha sık, daha çok birarada, birlikte olacağım. Birçok konunuz, talebiniz var. TOKİ’den, sanayi alanlarına kadar, biz bu problemleri biliyor, yakından takip ediyoruz, çözüme kavuşturmak için de şimdiden kolları sıvamış durumdayız. İnşallah, Üzümlü’yü dünyanın her köşesinden gelen yabancı misafirlerin gıpta ile bakacağı, sanayisinden ekonomisine, teknolojisine kadar yakışır marka bir yerleşim merkezi haline getireceğiz. Bunun sözünü Üzümlülü hemşerilerime veriyorum. Yeni dönemde inşallah daha estetik bir Üzümlü’yü inşa etmenin mücadelesini de vereceğiz” dedi.



Üzümlü’nün gençleri ve gençliğin daha çok istihdamı için bir genç belediye başkan adayı olarak gerek av silahı, gerekse savunma silah sanayisinde yerleşim merkezinin daha da gelişip ileri noktalara ulaşabilmesi için hemşerilerinin her zaman önüne düşeceğini de konuşmasında vurgulayan Yaşar, şöyle devam etti: “Gece ve gündüz demeden hem Üzümlümüz, hem de ilçemiz için mücadele edeceğim.  Bizler 67 mahallemizde olduğumuz gibi  bu mahallemizde de  adaletli ve ilçemize, mahallemize yakışır hizmetleri inşallah yeni dönemde kazandıracağız.  Bakın, kim ne derse desin  dün  hizmetleri biz yaptık, bugün de biz yapıyoruz, yarın da Allah’ın izniyle bu hizmetleri bu kadrolar yapacak. Başka hiç kimse bu hizmetleri gerçekleştiremez. Burada şu anda cumhurbaşkanımızın başdanışmanı olan hemşerimiz, milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız var. Ne dedik; ‘ üçlü olacağız,  güçlü olacağız’. Çünkü, biz bu memlekete sevdalı insanlarız, hizmet etmek istiyoruz. Üzümlü bizim için bir değerdir  ve biz bu üçlü saç ayağını da ‘bozmayacağız’ diyoruz,  bozmamamız gerekiyor.   Ayağın biri düşerse  ayakta kalamayız. Allah’ın izniyle bu genç kardeşiniz  en iyi şekilde koordine ederek  hem büyükşehirimizden,  hem de hükümetimizden  Üzümlüye her türlü hizmeti,  ihtiyaç duyduğu hizmeti  hep birlikte inşallah yeni dönemde kazandıracağız.  Bu dönem, sadece hizmet belediyeciliği değil,  gönül belediyeciliğinin de yürütüleceği bir dönem olacak.  Gönül belediyeciliğini de  layıkıyla yerine getireceğimizden hiç şüpheniz  olmasın. Dediğim gibi Üzümlü bizim için bir değer  ve biz bu değeri  hem koruyacağız hem kollayacağız, daha iyi noktalara getirebilmenin gayretini göstereceğiz. Üzümlü av silah sanayisini, savunma sanayisini  daha iyi noktalara nasıl getiririz bunun mücadelesini vereceğiz. Üzümlülü kadınlarımız ve gençlerimiz için sosyal tesisler de inşa edeceğiz.  Burada inşallah daha güzel alanlar, imkanlar oluşturacağız.”



MİLLETVEKİLİ SAMANCI, YAŞAR’A DESTEK İSTEDİ

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, konuşmasında, belediye hizmetinde ekip ruhu , uyum ve  takım çalışmasının önemine dikkat çekti.  Bu üçlü saç ayağının da kendilerinde var olduğunu dile getiren Samancı, “İnşallah bu üçlü saç ayağını bozmadan, hep birlikte yeni dönemde yolumuza devam etme arzusundayız. Sizlerin teveccühü, sizlerin destekleriyle inşallah bu dönemde 1 Nisan itibariyle gönül belediyeciliğini doğrudan doğruya Üzeyir kardeşimizle birlikte birebir hayatınızda yaşamaya başlayacaksınız. Ve bundan sonraki süreçte inşallah  yaşatmaya da devam edeceksiniz. Yani  bunun anlamı; belediyemize geldiğiniz zamanlarda, hangi işlemleri yürütürseniz yürütün hep beraber daha bir samimiyet, daha bir güler yüzle, muhabbetle işlerinizi yürütüp hizmetlerinizi alacağınız bir dönemi inşallah bu yeni dönemde hep birlikte inşa etmiş olacaksınız” dedi.



“BEN SİZİN ANKARA’DAKİ EĞE USTANIZIM”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da konuşmasında, Üzümlü’nün silah sektöründe  kendisini dünyaya ispat etmiş çok önemli bir marka değeri yerleşim merkezi olduğunu vurguladı. Akış, kendisinin de Üzümlü’nün bir evladı olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Burası benim ata ocağım,  ben sizin eğe ustanızım, siz nasıl başlığı eğeliyorsunuz, ben de Ankara’da  külliyede tezgahım var, Gülay hanımın mecliste tezgahı var. Siz bizden bir talepte bulunuyorsunuz, diyorsunuz ki vekilim ‘şunu  yap’. Ne eğe lazım, lama eğ lazım, ne eğe lazım balık sırtı eğe lazım. Biz sizin eğe ustanızız, sizin işlerinizi o eğe ustası inceliğiyle  Ankara’da yapmaya gayret ederiz biz” ifadelerini kullandı.



“YAŞAR’IN VERDİĞİ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİM”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı adayı Uğur İbrahim Altay da, yeni dönemde Üzümlü’nün ne ihtiyacı varsa Büyükşehir Belediyesi olarak yerine getirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. 

Üzümlü’ye TOKİ idaresi Başkanlığı tarafından toplu konutlar kazandırılması için de gerekli gayretleri göstereceklerini vurgulayan Altay, “Hiç endişeniz olmasın. Fiyatlarla ilgili bir problem oluşmuş, inşallah ihale sürecini yeniden takip ederiz. Yine burada sanayi arsaları üretiminde problemler oluyormuş. Onunla ilgili de çalışma yürütüyoruz. Ulaşımla ilgili yaşadığınız problemlerle alakalı da çalışırız siz hiç merak etmeyin” diye konuştu.

Altay, 31 Mart seçimleriyle ilgili sahada olmaya devam ettiklerini vurgularken, Beyşehir ve Üzümlü ile ilgili anketlerin de ellerine geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Şimdi bu meydandan şunu ifade etmek istiyorum;  anketler önümüze geliyor, Beyşehir’in anketleri elhamdülillah çok güzel,  Üzümlü anketleri çok güzel. Beyşehirliler, Üzümlülüler beni hemşeriliğe kabul ederse,  ben de sizinle  hemşeri olmaya hazırım.  Bu işleri takip etmek için bize genç,  koşturmayı seven, sözünün eri bir adama ihtiyaç var; o da ilçe  belediye başkan adayımız  Üzeyir kardeşimizdir. Üzümlü’de, bu meydanda, bu masa  üzerinde söylediği her şeyin takibi bana düşer.  Üzümlü halkı adına onu şimdiden  söylüyorum, verdiği sözleri yerine getirmezse ben takip ederim. Bizim büyükşehir belediyesi ile ilgili koordinasyonu sağlamak için Üzeyir kardeşimizle  olan birlik beraberliğimiz inşallah bir rahmet, bereket olur, buradaki işleri çok güzel bir şekilde  yaparız.  Üzümlü’ye,  Beyşehir’e hizmet etmek için biz de burada hazırız

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar;, Üzümlü’nün, Derdi,, Benim, Derdim,
Yorumlar
Haber Yazılımı