Haber Detayı
29 Kasım 2017 - Çarşamba 08:54 Bu haber 4170 kez okundu
 
Yabancı Konuklardan Kaymakam Özdemir'e Ziyaret
BEYŞEHİR - Karaali İlkokulu Müdürlüğü’nün yürüttüğü Erasmus Plus ve AB Projeleri kapsamında; okul ziyaretleri için gelen İspanya’nın Ceıp Gracıano Atıenza okulu yönetici ve öğretmenleri Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.
Eğitim-Kültür Haberi
Yabancı Konuklardan Kaymakam Özdemir'e Ziyaret

BEYŞEHİR - Beyşehir Karaali İlkokulu’nun İspanya’nın koordinatörlüğünde 8 ülkenin ortaklığında Avrupa Birliği projeleri kapsamında “Kaynaştırma İçin Erken Eğitim” (Early Education For Inclusion) isimli “Erasmus Plus” projesi kapsamında Türkiye’ye ilk ziyaret 19-25 Kasım tarihleri arasında İspanya’nın Ceıp Gracıano Atıenza okulu tarafından gerçekleştirildi.

         Karaali İlkokulu Müdürlüğü’nün yürüttüğü Erasmus Plus ve AB Projeleri kapsamında; okul ziyaretleri için gelen İspanya’nın Ceıp Gracıano Atıenza okulu yönetici ve öğretmenleri ile Karaali İlkokulu yönetici ve öğretmenleri Beyşehir Kaymakamlığını ziyaret ederek proje süreci hakkında Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Özdemir, AB Projesi ile ilçeye gelen eğitimcilerin, Türkiye'de ki eğitim ve öğretim çalışmalarını gözlemleyeceklerini ve kendi ülkelerinde ki öğrencilere anlatacaklarını söyledi.

         Bu tür projelerin, Dünya'nın farklı ülkelerinde ki çalışmaları gözlemleme açısından bir fırsat olduğunu belirten Özdemir, projenin yürütülmesinde emeği geçen ekibe teşekkür ederek, ziyaret sonunda misafirlerine çeşitli hediyeler verdi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yabancı, Konuklardan, Kaymakam, Özdemir'e, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı