Haber Detayı
29 Kasım 2017 - Çarşamba 08:45 Bu haber 6345 kez okundu
 
Martı Uçuşa Geçti
BEYŞEHİR -Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor, erteleme maçında Beyşehir’de misafir ettiği Ilgın Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.
Spor Haberi
Martı Uçuşa Geçti

BEYŞEHİR - Ligin 5’inci haftasında oynanması gereken ancak olumsuz saha şartları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenen Beyşehir Belediyespor-Ilgın Belediyespor arasındaki müsabaka 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynandı.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, ilçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül’ün de protokol tribünlerinden izlediği karşılaşmada, rakibine karşı maçın büyük bölümünde üstün bir oyun sergileyen Beyşehir Belediyespor, 5.dakikada Alper’in golüyle 1-0 öne geçti. 10.dakikada yine Alper’in attığı gol farkı 2’ye çıkardı. 25.dakikada bu kez sahneye çıkan Oğuzhan’un golüyle durum 3-0 oldu. İlk devre Beyşehir Belediyespor’un 3-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

        Karşılaşmanın ikinci yarısında tarafların çabası gol atmaya yeterli gelmedi ve müsabakayı 3-0 kazanan Beyşehir Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetle puanını 13’e yükselterek averajla liderliğini sürdüren Ç.Çumra Belediyespor ve aynı puana sahip Karapınar Belediyespor’un 1 puan gerisinde 3’üncü sıraya yerleşti.

BAŞKAN ÖZALTUN DA FUTBOLCULARIN GALİBİYET COŞKUSUNA ORTAK OLDU

      Müsabaka sonrasında sahaya inerek futbolcuların yaşadığı sevince ortak olan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, elde edilen galibiyet ve güzel futboldan dolayı oyuncuları ve teknik heyeti kutladı. Sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini belirten Özaltun, güçlü kadroya ve iyi bir antrenöre sahip olduklarını vurgulayarak, “Ayrıca, gerçekten coşkulu bir seyircimiz de var. Bu, sene şampiyon olmayı hedefimize koyduk.Tıpkı bugünkü sevincimiz gibi, lig sonunda da şampiyon olarak bu sevinci yaşamak istiyoruz. Bu konuda, başta antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

         Antrenör Özcan Sert ise, ligde oynanan tüm müsabakaların birbirine yakın ve denk geçen mücadeleye sahne olduğunu dile getirerek, “Rakibimiz Ilgın da 6 golle ligin en az gol yiyen ekiplerinden birisi idi. Rakibin bu durumunu göz önünde bulundurarak  bu  maçta farklı oyunlar denedik. Çok şükür planladığımız şeyler de oldu. Duran toptan gol atabileceğimizi planlamıştık, frikikten gol attık. Ön hattımızın biraz hareketli olmasını istemiştik, bu hareketlilik geldi, bulduklarımızı attık. 3-0 olduktan sonra ikinci yarı hem oyun gerilmesin hem de skoru koruyalım diye taktiksel bir hamle yaptık. Topun ardına geçerek maçın da temposunu düşürdük. Çok şükür maçı 3-0  kazandık.”dedi.

GÖZLER LİDERE ÇEVRİLDİ

        Sert, müsabakadan sonra puanı 13’e yükseltip ligin zirvesinden kopmadıklarını da belirtirken, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları lider Ç.Çumra Belediyespor maçının hazırlıklarına da bir günlük istirahatin ardından hemen başlayacaklarını söyledi. Ligin sürpriz ve mütevazi ekiplerinden birisi olduklarını da dile getiren Sert, lider olan rakiplerinin ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu belirterek, “Ancak artılarını ve eksilerini de biliyoruz. Analizlerimizi yapacağız. Ona göre çalışacağız. Dostluk çerçevesinde bir müsabaka olmasını arzu ediyoruz. Hedefimiz, tabii ki bu zorlu maçta da üç puan olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Martı, Uçuşa, Geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı