Haber Detayı
28 Şubat 2019 - Perşembe 11:00 Bu haber 6647 kez okundu
 
Yaşar: “Beyşehir’in Kazanımları Sürecek”
BEYŞEHİR - Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’in kazanımları, yeni dönemde de devam edecek” dedi.
Siyaset Haberi
Yaşar: “Beyşehir’in Kazanımları Sürecek”

BEYŞEHİR - Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’in kazanımları, yeni dönemde de devam edecek” dedi.

       Yaşar, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla kendisine eşlik eden partililer ve Cumhur ittifakının bazı belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yürüttüğü seçim çalışmalarını sürdürdü.
Bu çerçevede, bir yandan merkez ve dış mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşan Yaşar, diğer yandan ilçe merkezinde bulunan esnafları da faaliyet gösterdiği işyerlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerinde 31 Mart’ta yapılacak seçimde Cumhur İttifakı adayı olarak kendisine ve mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Uğur İbrahim Altay’a destek isteyen Yaşar, seçilmesi halinde yeni dönemde hayata geçireceği yeni proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Beyşehir’de sıkılmadık el bırakmayacağız” diyerek çıktıkları bu yolda “Belediye işi, gönül işi” sloganıyla ilçede yaşayan 7’den 77’ye herkesin gönlünde bir iz bırakmak istediklerini vurgulayan Yaşar, “Bu ziyaret ve buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan bizlere gelen istek ve talepleri de dinleyerek gerekli notlarımızı alıyoruz. Özellikle bu talep ve isteklerin kısa sürede yerine getirilmesi noktasında bugünden çözülebileceklere ilişkin gayret ve çabamızı gösteriyoruz. Genç ve dinamik bir ekiple Beyşehir’in geleceğinin şekilleneceği projelerin yer aldığı Beyşehir’e yönelik beyannamemizi inşallah önümüzdeki günlerde hemşerilerimizle paylaşacağız. Yeni dönemde, vatandaşımızın bize teveccüh göstermesi halinde Beyşehir Belediyesi olarak hem iktidarımızla, hem de Büyükşehir Belediyemizle birlikte “üçlü olacağız, güçlü olacağız” sözünden de kastımız budur, Beyşehir’e hem belediyecilik anlamında, hem de devlet yatırımı anlamında çok önemli hizmetleri kazandıracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dün olduğu gibi, Beyşehir kazanımlarına inşallah yeni dönemde de yenilerini dahil ederek devam edecek” şeklinde sözlere yer verdi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar:, “Beyşehir’in, Kazanımları, Sürecek”,
Yorumlar
Haber Yazılımı