Haber Detayı
27 Mart 2019 - Çarşamba 16:59 Bu haber 6569 kez okundu
 
Yaşar; İttifak Ruhuna Sadık Kalarak Hizmet Edeceğiz
BEYŞEHİR - Beyşehir’in Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını Eğirler Mahallesinde sürdürdü. İlçenin her mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini, çözümü de Büyükşehir Belediyesi desteğiyle getireceklerini belirten Yaşar, “Cumhur İttifakının temsilcileri olarak ittifak ruhuna sadık kalarak memleketimize hizmet edeceğiz” dedi.
Siyaset Haberi
Yaşar; İttifak Ruhuna Sadık Kalarak Hizmet Edeceğiz

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmaları çerçevesinde Eğirler Mahallesindeydi. 


Burada vatandaşlarla görüşen Yaşar’a MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. 

Başkan Adayı Yaşar, “Genç bir kardeşiniz olarak memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Daha önce birçok çalışmanın yapıldığı bu bölgenin geleceğini inşa etme adına yola çıktık. Eğirler adına eksik olan ne varsa tamamlamak için çaba harcayacağız. Allah nasip eder de seçilirsek beni daha sık göreceksiniz. Gönül belediyeciliğini yerine getirecek, 7/24 hizmet edeceğiz”  dedi.

Beyşehir’e güzel hizmetler kazandırmak istediklerini ve sorunlar da çözümü de bildiklerini ifade eden Yaşar, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bütün sorunların çözümü için çalışacağız. Güçlü yönetim anlayışını bozmak istemiyoruz. Konya Büyükşehir Belediyesinde Uğur İbrahim Altay başkanımıza, Beyşehir’de de şahsımıza destek istiyoruz. Eğirler bize hep destek verdi. Bundan sonra da vereceğine inancımız tam” diye konuştu.



Cumhur İttifakı’nın öneminden da bahseden Yaşar şunları kaydetti:  “Bu milli ve yerli bir ittifak. Biz bu ittifakın temsilcileri olarak ruhuna sadık kalarak memleketimize hizmet edeceğiz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakının oyunda düşme olması durumunda ülkeyi yeniden bir seçime ve kaosa sürüklemenin peşinde olanlar var. Bütün dünyanın gözü Türkiye’deki yerel seçimlerde. Çünkü aralıksız ilk kez 4,5 yıl seçim yapılmayacak. Bu büyüme demektir, hizmet demektir, kalkınma demektir.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar;, İttifak, Ruhuna, Sadık, Kalarak, Hizmet, Edeceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı