Haber Detayı
22 Şubat 2019 - Cuma 12:55 Bu haber 5426 kez okundu
 
Yaşar: “Yeni dönemde herkesin gönlünde taht kuran bir belediye başkanı olacağım”
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Yaşar: “Yeni dönemde herkesin gönlünde taht kuran bir belediye başkanı olacağım”

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşar, kendisine eşlik eden Cumhur İttifakı’nın Belediye meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte ilçeye bağlı Avdancık ve Mesutlar mahallelerini ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşlarla  buluşurken, daha sonra Köşklüler Derneği yöneticileri ve üyeleriyle de biraraya geldi.
Yaşar, hemşeri ziyaretlerinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayları olarak kendisine ve Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Uğur İbrahim Altay’a destek istedi. Gönül belediyeciliği vurgusunu burada da yapan Yaşar, seçilirse yeni dönemde 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kuran bir belediye başkanı olmanın gayreti içerisinde olacağını belirtti.  
Yaşar, mahalli ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, gönül belediyeciliği ile yola çıkmış bir ekip olarak, bu anlayışı Beyşehir’de de inşa edeceklerini söyledi.

Gönül belediyeciliğinin aynı zamanda Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerini, ilçeyi topyekün yerinde yönetme belediyeciliği anlayışı olduğunu vurgulayan Yaşar, “Gönül belediyeciliği, halkın 7/24 seçtiği belediye başkanına ulaşabildiği, halkın dediğinin yerine geldiği bir belediyecilik anlayışıdır. İnşallah bizler de bu anlayışla yola çıktık, yeni dönemde inşallah bu gönül belediyeciliğini ilçemizin tamamında da sizlerin desteğiyle, bizlere sahip çıkmasıyla hep birlikte el ele vererek inşa edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmasında,  bu dönemin Beyşehir ve dış mahalleleri için bir fırsat dönemi olduğunun ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğinin de altını çizen Yaşar, yeni dönemde Konya Büyükşehir Belediyesi ve iktidarın imkanlarının ilçe için seferber edilmesiyle Beyşehir’e çok daha büyük hizmetler kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.


31 Mart’ta seçilmesi halinde hem Büyükşehir Belediyesi, hem de kamu kurumlarıyla, muhtarlıklar ve sivil toplum kuruluşları ile uyum içerisinde bir birliktelik sergileneceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini de vurgulayan Yaşar, şu değerlendirmelere yer verdi: “İnşallah belediye başkanı olarak göreve gelirsem genç bir aday olarak Beyşehir’in gençleri için çok güzel projelere imza atacağız. Beyşehir’in gençlerine bu dönem pozitif bir ayrımcılık yapacağımıza dair her gittiğimiz yerde konuşuyoruz. Ama,  ilçemizin 67 mahallesine de eşit ve adaletli bir şekilde hizmetin gelmesi için de özel bir gayretin içerisinde olacağımın bilinmesini istiyorum. Seçim beyannamemiz de halen bu doğrultuda hazırlanıyor ve sizlere bu beyannamede 5 yılık dönem için vereceğimiz sözleri sizlerle paylaşmak için seçim döneminde tekrar mahallelerimizi ziyaret edeceğiz.  Bizler mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz bu ilk ziyarette, hem sizlerle tanışmak, sohbet etmek, varsa istek ve sorunlarınızı dinlemek için biraraya gelmiş bulunuyoruz. Beni zaten bu şehrin bir çocuğu, bir evladı olarak çok yakından tanıyorsunuz. Cumhur İttifakı olarak bu süreçte devam ettirilmesi ülkemiz ve memleketimiz için çok önemli ve gerekli olan bir birlikteliği sağlamış bulunuyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirme yönünde sizlerden bundan sonra da çok kararlı bir duruş  sergilemenizi bekliyoruz. Geçmiş ve mevcut belediye başkanlarımız ilçemize bugüne kadar çok güzel ve değerli hizmetler verdi, katkılar sundu. Muhtarlarımız da aynı şekilde mahallelerine çok iyi hizmetlerin gelmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdi. Bu ziyaretlerimizde bunları da yakından görüyor, müşahede ediyoruz. Hizmet dönemi bundan sonra da inşallah durmadan devam edecek. Varsa eksiklikler,noksanlıklar bunlar dönemimizde inşallah tamamlanacak, yine varsa bir gönül ve kalp kırgınlıkları bunlar da inşallah giderilecektir. Avdancık ve Mesutlar Mahallemizin de beklentilerini ve sorunlarını biliyorum. Onları da sizlerin bu desteğiyle, teveccühüyle inşallah hep birlikte çözüme kavuşturacağız. Beni tanıyanlar çok iyi biliyorlar ki, ne söz verdiysem yerine getiririm, ama yapamayacağımın da sözünü kesinlikle vermem. Beni buradaki hemşerilerim de çok iyi biliyor ve bana olan bu güveni ve desteği hepinizden 31 Mart’ta da sürdürmenizi temenni ediyor, bekliyorum. İnşallah, ilçemiz, tüm  mahallelerimiz yeni dönemde daha yaşanabilir, daha modern, daha estetik bir kent ve ilçe olma yolunda özel bir noktaya gelecek. Hep birlikte, el birliğiyle bu hedeflerimize ulaşmanın gayreti içerisinde olacağım.”


Belediye Başkan Adayı  Üzeyir Yaşar, mahalle ziyaretleri sonrasında Köşklüler Derneği yöneticileriyle de biraraya gelirken, sivil toplum örgütlerinin yürüttüğü faaliyetlerle ilçedeki rolüne ve önemine dikkat çekti. Yaşar, yeni dönemde göreve gelmesi halinde sivil toplum kuruluşlarının daha aktif bir hale gelmesi için gayret göstereceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar:, “Yeni, dönemde, herkesin, gönlünde, taht, kuran, bir, belediye, başkanı, olacağım”,
Yorumlar
Haber Yazılımı