Haber Detayı
01 Mayıs 2014 - Perşembe 18:56 Bu haber 7603 kez okundu
 
Yıldız Erkek Basket Türkiye Finalleri Beyşehir'de Başladı
Beyşehir 2014 Analig Anadolu Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye Final müsabakaları ilçemizde başladı.
Spor Haberi
Yıldız Erkek Basket Türkiye Finalleri Beyşehir'de Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Kapalı Spor Salonu'nda 4 gün boyunca sürecek olan final müsabakaları yapılan törenle başladı

Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,  Basketbol Federasyonu Konya İl Temsilcisi Yusuf Aslantaş, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, daire amirleri, jandarma personeli, sporcular ve sporseverler katıldı.

Final müsabakalarının açılış töreninde konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, şampiyonanın Beyşehir ilçesinde yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet yaşadıklarını ifade etti. Bakanlığın gerçekleştirdiği proje çerçevesinde düzenlenen şampiyonanın Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen bölgelerinde birinci olan illerin takımlarını ve sporcularını Beyşehir'de bir araya getireceğini aktaran Başıbüyük, final müsabakalarının dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde geçmesini dilediğini söyledi.

Finallerin ilk karşılaşmasını yapacak olan Şanlıurfa ve Gaziantep yıldız basketbol takım oyuncuları salona "Jandarma 175 yaşında" yazılı pankartla çıkarak Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Asker kıyafetli bir kız öğrenciyle müsabakaya çıkan yıldız sporcular, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlanırken protokol mensupları da pankartın yanına gelerek fotoğraf çektirdi.

4 gün devam edecek final karşılaşmalarında 12 il takımını 4 grup halinde mücadele edecek Müsabakaların başlama startını Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Kaymakam Muzaffer Başıbüyük beraber verdi

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, 2014, Analig, Anadolu, Yıldız, Erkekler, Basketbol, Türkiye, Final,
Yorumlar
Haber Yazılımı