Haber Detayı
02 Mayıs 2014 - Cuma 11:40 Bu haber 28537 kez okundu
 
Koski Alo 185 31 İlçeye Hizmet veriyor
KONYA - Yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası kapsamında il sınırları içinde bulunan 31 ilçeye hizmet veren Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Alo 185 hattı ile abonelerinin dertlerini dinliyor
Güncel Haberi
Koski Alo 185 31 İlçeye Hizmet veriyor

          KONYA - Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, “Müşterilerine en etkin ve güvenilir şekilde ürün ve hizmet sunma” kalite politikası ile hizmet anlayışını sürdürüyor. 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle yürürlüğe giren 5216 Sayılı Büyükşehir Yasası kapsamından KOSKİ, ALO 185 Çağrı Merkezi'nde günün şartlarına ve müşteri memnuniyeti esaslı yenilenmeye gitti. 7 gün 24 saat faaliyetlerini sürdüren Çağrı Merkezi, artık Konya ili sınırları içerisinde bulunan 31 ilçeye hizmet verecek. Abonelerle nezaketli ve çözüm sunan bir hitabet tarzıyla diyalog kuran ALO 185 ekibi, kendilerine gelen her türlü ihbarı anında değerlendiriyor. 

7 GÜN 24 SAAT HİZMET 31 İLÇEDE HİZMET

        ALO 185 Çağrı Merkezi'nde, 7 gün 24 saat telefon aracılığıyla ulaşan şikayet ve taleplerle ilgili başvuruların incelenmesi, şikayet ve taleplerin karşılanması için iş emirleri oluşturulması, ilgili birimlerden şikayet veya taleplerle ilgili gerekli bilgilerin alınması ile başvuruların cevaplandırılması işlemleri yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Çağrı Merkezi personel kapasitesini yüzde 70 oranında artıran KOSKİ Genel Müdürlüğü hizmet kalitesini yükseltmek için tüm personele telefonda etkin iletişim, güzel ve etkili konuşma, diksiyon, zor durumlarla başa çıkma ve stresle başa çıkabilme konularında profesyonel eğitim verdi.

BAZI ABONE İŞLEMLERİ ALO 185'TEN YAPILABİLECEK

         Üniversite mezunu oranını geçtiğimiz yıl Nisan ayında yüzde 25’ten yüzde 100’e ulaştıran KOSKİ Genel Müdürlüğü ALO 185 Çağrı Merkezi, Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelerde müşterilere borç bilgisi verilmesi, abonelik bilgi güncellemesi, abonelik kayıtlarında not oluşturma, su arıza, kanal arıza, sayaç arıza bildirimlerinin alınması taleplerini karşılıyor. ALO 185 üzerinden müşterinin beyan ettiği sayaç endeksine göre faturaların düzenlenmesi, tahmini düzenlenen tahakkukların müşterinin bildirdiği endekse göre yeniden düzenlenmesi işlemi, okuma hatası tespit edilen faturaların yeniden düzenlenmesi işlemi ve su müracaat başvuru durumu ile ilgili bilgi verilmesi işlemleri de hayata geçirilecek.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: KONYA, , Yürürlüğe, giren, Büyükşehir, Yasası, kapsamında, il, sınırları, içinde
Yorumlar
Haber Yazılımı