Haber Detayı
21 Eylül 2016 - Çarşamba 10:27 Bu haber 4966 kez okundu
 
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başladı
BEYŞEHİR- Başkan Özaltun, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle ilçe merkezinde faaliyet gösteren bazı eğitim kurumlarını ziyaret etti.
Eğitim-Kültür Haberi
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

BEYŞEHİR - Beraberindeki Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’la birlikte ziyaret ettiği Özel Altın Çocuk İlk ve Ortaokulu’nda sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Özaltun, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Sınıflarda öğrencilere hitaben konuşmalar da yapan ve bazı tavsiyelerde bulunan Özaltun, kendilerinden istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilere, öğretmenlerinin kıymetini iyi bilmelerini isteyen Özaltun, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz.  Bakın öğretmenlerimiz sizler için fedakarlık yapıyor, size eğitim veriyor. Siz de ödevlerinizi zamanında yapın, çok çalışın ve başarılı birer öğrenciler olun. Önemli olan çalışmak, çalıştıktan sonra herkes başarılı olur. Bizim gelecekte sizin gibi pırıl pırıl iyi yetişmiş bir nesile ihtiyacımız var. Bu ülkenin gelecekte sizlere ihtiyacı var. Bunu unutmayın” dedi.

Öğrencilere 15 Temmuz’daki darbe girişimi hakkında da bilgiler veren ve o günlerde ülkenin ne hale getirilmek istendiğini anlatan Özaltun şöyle konuştu “Dolayısıyla 15 Temmuz’da o helikopterden, o uçaktan bomba atan hainler neticede bazı okullardan yetişti geldi, bazı amaçlar doğrultusunda yetişti. Ama inşallah sizler onlar gibi olmayacaksınız. Bu ülkenin vatanını, birlikteliğini koruyan ahlaklı dürüst bir şekilde gelecekte altın bir nesil yetişecek inşallah. Öğretmenlerimizin, okullarımızın sayesinde. Biz sizlere güveniyoruz. Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte bize de düşen görev varsa biz sürekli sizin yanınızdayız. Yeter ki siz çalışmak isteyin, biz de sizin yanınızda olmaya her zaman devam edeceğiz. Sizlere başarılar diliyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, Başkan, Özaltun, 20162017, eğitim, öğretim, yılının, başlaması, münase
Yorumlar
Haber Yazılımı