Haber Detayı
20 Şubat 2017 - Pazartesi 10:10 Bu haber 6219 kez okundu
 
Ak Parti 63. Danışma Meclisi Toplantısı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mahalle Yönetimleri ve 63.Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Siyaset Haberi
Ak Parti 63. Danışma Meclisi Toplantısı

BEYŞEHİR - Öğretmenevinde düzenlenen toplantının ana gündem maddesini 16 Nisan’da yapılacak referandum oluşturdu. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı konuşmada, “2017, karda bereket yılı olduğu gibi hizmette de inşallah bereket yılı olacak. Bunu önümüzdeki günlerde göreceksiniz. AK Parti iktidarı sayesinde artık temel atmalar değil, açılışlar yapıyoruz. Çünkü, bir de temel atma yaparsak 365 günü temel atma, açılışla kapatmış olacağız” dedi.

Konuşmasında, sözü 16 Nisan’da yapılacak referanduma getiren Özaltun, 16 Nisan 2017 tarihinin Beyşehir’e de bereketin en güzelini getireceğini söyledi. Bu süreçte, hep birlikte ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte kapı kapı, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşa cumhurbaşkanlığı sistemini anlatacaklarını vurgulayan Özaltun, “Koalisyonlar döneminden cumhurbaşkanlığı sistemine gelinceye kadar yaşanan sıkıntıları ve bu sistemin bu ülke için ne kadar gerekli olduğunu vatandaşlarımıza anlatacağız inşallah. AK Parti iktidarında, sağlıkta, ulaşımda, kısacası her alan ülkemiz fazlasıyla yol kat etti. Ama, inşallah bu yeni sistemle birlikte çok ama çok daha fazla yol kat edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise konuşmasında,  16 Nisan’da yapılacak referanduma değinerek, bu referandumun Türkiye’nin önünde takoz gibi duran farklı başlılık sistemini ortadan kaldıracağını söyledi.

Milletvekilleri olarak bu konuda üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bu konuda sandığı milletin önüne getirdiklerini anlatan Babaoğlu, “Türkiye’nin önü Allah’ın izniyle açık, biz bunu çalıştık ne dedik? ‘karar milletimizin’ dedik. Bunu, milletimize getiren kim; AK Parti olarak biziz ve teşkilat olarak şimdi biz milletimize diyeceğiz ki, ‘biz bunu getirdik size’ deyip anlatacağız” dedi.

Referandumda en yüksek oyu alacaklarını bu konuda kimsenin aklına herhangi bir endişe gelmemesi gerektiğini dile getiren Babaoğlu, “Allah’ın izniyle çok yüksek evet oyuyla alacağız biz bunu, ama daha fazla yüksek oy alalım, onun için çalışacağız. Bizim en büyük eserimiz, bu sistem değişikliğini gerçekleştirmek olacak, AK Parti olarak bir sürü eserimiz var Allah’a şükür, o yatırımlar şunlar bunlar, büyük tesisler, yollar, barajlar, Marmaray’lar, havaalanları, bunlar da eserimiz değil mi? En büyük eser de bu eser, bu eser için gece gündüz çalışıyoruz Allah’ın izniyle ve Sayın Cumhurbaşkanımız zaten halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanımız,  yeni hükümet sistemli  ilk cumhur başkanımız olacak Allah’ın izniyle,  çünkü o  her şeye layık”diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan da, konuşmasında, 16 Nisan’da yapılacak referanduma değindi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin olmazsa olmazları olduğunu dile getiren Babacan, “Niye, koalisyon diye artık bir şey kalmıyor. Millet, kendi iktidarını, kendi başkanını kendisi seçiyor, yine millet seçiyor, meclisini kendisi seçiyor ve  aynı anda iki sandıkla  bu seçimler yapılıyor. Bugünden itibaren görevimiz artık,  aynı 15 Temmuz gecesi  bizi sokağa döken  o sebep neyse, neden neyse,  aynı ruhla  aynı heyecanla,  sandıktan bu evet oylarının  çıkması için  bütün varımızla gücümüzle  çalışacağız” dedi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, teşkilatının 7 Haziran ve 1 Kasım’daki seçimlerde her zamanki gibi gereğini yaptığını hatırlatarak, “Bu konuda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi, önümüzde 15 Temmuz’u yaşamış bir millet var, en iyi cevabı da bence referandumda  15 Temmuz’u yaşayan insanlar olarak  bu topluluk verecektir.  Benim sizden hiç şüphem yok ve bu konuda hiç derdim de yok,  bunu yapacağınızı da biliyorum ve çok çalışacağız, hep beraber çok çalışacağız” diye konuştu.

Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti. Bu bölümde, partililer tarafından yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Toplantıya,  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Şenol, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensupları, partililer, meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, 63., Danışma, Meclisi, Toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı