Haber Detayı
20 Mart 2021 - Cumartesi 10:33 Bu haber 6562 kez okundu
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beyşehir'de
BEYŞEHİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, bugün gün içerisinde ziyaret ettiği Beyşehir ilçesinde bazı temaslarda bulundu.
Siyaset Haberi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beyşehir'de

BEYŞEHİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, bugün gün içerisinde ziyaret ettiği Beyşehir ilçesinde bazı temaslarda bulundu.

Usta'nın beraberindeki AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve partililerle birlikte ilçedeki ilk ziyaret adresi AK Parti İlçe Teşkilatı oldu.

Usta, İl başkan yardımcıları, ilçe koordinatörleri ile İlçe Başkanı Recep Elkin'in de hazır bulunduğu buluşmada partililerle ilçenin değişik meseleleri ilgili konularda istişarelerde bulundu.

Bu yıl yaşanan yetersiz yağışlar ve kuraklık nedeniyle Beyşehir Gölü'ndeki su seviyesinin durumunun da ele alındığı istişarede, Usta, partililere göl su seviyesinin sulama kotunun aşağısına kesinlikle düşürülmeyeceği müjdesini de verdi.

ÇİFTÇİLERLE BİRARAYA GELDİ

Usta, ilçe teşkilatının ardından Beyşehir Ziraat Odası'nı da ziyaret etti.

Usta, Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı ve yönetim kurulu üyelerinden çiftçilerin talep ve beklentilerini dinledi. Usta, burada hükümetin destekleri hakkında çiftçilere bilgilendirmelerde bulundu.

DEVLET HASTANESİNİ DE ZİYARET ETTİ

Usta'nın daha sonraki ziyaret durağı Beyşehir'in Yeni Devlet Hastanesi oldu.

KOVİD-19 aşısı yaptırmak üzere hastaneye gelen vatandaşlarla sohbet eden Usta, şifa dileğinde bulundu.

Usta, Başhekim Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu ile İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Kendir'den salgınla mücadele sürecinde bölgede verilen sağlık hizmetleri ve yürütülen aşılama çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Usta, yapılan istişarenin ardından içerisinde bulunulan salgın dönemi boyunca özverili ve fedakarca çalışan tüm sağlık personeline teşekkür etti.

SANAYİDE ESNAFLA BULUŞMA

Leyla Şahin Usta, Beyşehir ziyaretlerinde sanayi esnafıyla da biraraya geldi.

Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek "bereketli kazançlar" dileğinde bulunan Usta, sohbet ettiği işyeri sahiplerinin beklenti ve aktardığı isteklerini dinledi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, Leyla, Şahin, Usta, Beyşehir'de,
Yorumlar
Haber Yazılımı