Haber Detayı
03 Aralık 2017 - Pazar 11:27 Bu haber 9345 kez okundu
 
Ak Parti Hüyük'te Büyükgündüz Dönemi
HÜYÜK - Hüyük Ak Parti 6. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Siyaset Haberi
Ak Parti Hüyük'te Büyükgündüz Dönemi

HÜYÜK - Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonunda Düzenlenen kongreye; Ak Parti Konya milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Leyla Şahin Usta, Hacı Ahmet Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı ve başkan yardımcıları, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ak Parti Beyşehir, Doğanhisar ilçe başkanları ile partililer katıldı.


       Divan Başkanlığına milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun yaptığı kongrede;

      Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin bu sürecin bir bayrak yarışı olduğunu, bu süreci hep birlikte yaşadıklarını söyledi. 

       Ak Parti Eski Hüyük ilçe başkanı Yüksel Taşkesen'de yaptığı konuşmada, bayrağı değerli abim Mahmut Büyükgündüz'e güvenle devrediyorum dedi.
       Büyükgündüz'de Bayrağı daha ilerlere taşıyarak bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz dedi.

         Milletvekili Usta'da yaptığı konuşmada; Ana muhalefet partisine yüklenerek bu ülke öyle elinde fotokopi kağıtlarla bölünüp parçalanacak değil, onlara ümit bağlayanlar bölünüp yıkılacaklardır, bundan emin olsunlar. Keşke bu ülke için çalışan, yarışan bir muhalefet olsaydı dedi.

       Milletvekili Özdemirde konuşmasında; Ak partinin oyunun yüzde 40'dan, yüzde 64'e çıktığı için teşekkür ederken, bizler her 4 Hüyüklü'den 3'ünün, daha sonrada her 5 Hüyüklü'den 4'ünün oyunu beklediklerini söyledi. Özdemir, Ülkeye, Konya'ya v ilçelerine yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz dedi.

        Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'da; şu anda ülkemizin tıkandığı noktanın siyasi lider yetiştirememe olduğunu, ozaman liderimizin kıymetini bilmez zorundayız. Bu kongreler o nedenle yapılıyor, yeni bir heyacanı yakalayalım. 2019'un ne kadar sıcak geçeceğini anlıyoruz, o nedenle heyecanımızı artırmalıyız dedi.

        Konuşmaların ardından, 165 delegenin oy kullandığı seçimlerde, 158'inin oyunu alan Mahmut Büyükgündüz Ak Parti Hüyük İlçe Başkanlığına seçildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Hüyük'te, Büyükgündüz, Dönemi,
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı