Haber Detayı
25 Nisan 2014 - Cuma 20:22 Bu haber 11556 kez okundu
 
Ak Parti Beyşehir, Başkentte
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarından oluşan partililer başkente çıkarma yaptı.
Siyaset Haberi
Ak Parti Beyşehir, Başkentte

         BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindeki partililerden oluşan teşkilat mensupları, düzenlenen ziyaret programı çerçevesinde adeta başkente çıkarma yaptı.
          Özaltun ve beraberindeki partililer, başkentte AK Parti MKYK üyeliğine atanan Konya Milletvekili Mustafa Akış ile AK Parti disiplin kurulu üyeliğine getirilen Konya Milletvekili Gülay Samancı ile bir araya geldi.

AKIŞ VE SAMANCI’YA KUTLAMA…

           Akış ve Samancı’yı kutlayarak yeni görevinde başarılar dileyen Özaltun ve beraberindeki partililer, günün anısına tarihi Eşrefoğlu Camisi tablosu hediye etti.
           Özaltun ve beraberindekiler, başkent ziyaretinde Ankara’da üst kademelerde görev yapan Beyşehirli bürokratları da unutmadı. Anlamlı buluşmada, bir süre önce Orman Genel Müdürlüğü görevine getirilen İsmail Üzmez, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Hasan Özaba ile Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atanan Halil İbrahim Metin’i de kutlayan Özaltun ve beraberindekiler, tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni yansıtan bir tablo hediye etti.

BEYŞEHİR, ANKARA’DA SİYASETTE VE BÜROKRASİDE GÖREV YAPAN EVLATLARINI UNUTMADI…

             Başkent ziyaret programı hakkında konuşan AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu,  yoğun bir seçim çalışması  sürecini geride bıraktıklarını anlattı.Huğlu, bu yoğun çalışma temposunun Beyşehir’de AK Parti adına başarıyla noktalandığını ve Beyşehir Belediye Başkanlığı görevinin Murat Özaltun’a nasip olduğunu belirtti. Bu yeni süreç nedeniyle hem Belediye Başkanı Özaltun, hem yeni belediye meclis üyeleri hem de parti teşkilatı mensupları ile birlikte başkente bir ziyaret programı düzenlediklerini aktaran Huğlu, “Hemşehrilerimiz olan Beyşehir’in evlatları Konya Milletvekillerimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı’nın MKYK ve disiplin kurulu üyeliklerine getirilmesi, Beyşehirli üst düzey bürokratlarımıza da yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunmak ve ardından AK Parti grup toplantısına katılmak üzere başkentte bir araya geldik.”dedi.

ÖZALTUN: “SİYASETTE VE BÜROKRASİDEKİ HEMŞEHRİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

            Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, konuşmasında, Ankara’da, TBMM’de ve bürokraside üst kademede yer alan Beyşehirli hemşehrilerinin olmasının kendilerine gurur verdiğini söyledi. Özaltun, Beyşehirli milletvekilleri ve bürokrasideki son atamalarla yeni görevlere başlayan hemşehrilerini tebrik etti.

AKIŞ: “BEYŞEHİR GİDEREK GÜÇLENİYOR”

            AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, başkentte yaşanan Beyşehir birliğinin örnek birlik olduğunu söyledi. Kendisinin de, AK Parti’de disiplin kurulu üyeliğine seçilen Konya Milletvekili Samancı’yı ve Beyşehirli bürokrat hemşehrilerini kutladığını ifade eden Akış, “Beyşehir git gide güçleniyor. İnşallah daha da güçlü bir hale gelecek. Bundan sonra hep birlikte hizmet edeceğiz Beyşehir’e.  El ele, kol kola bu hizmet yarışı devam edecek. Burada kahvaltı toplantısında buluştuğumuz hemşehrilerimizle grup toplantısına geçip burada, Sayın Başbakanımıza da Beyşehir olarak omuz vereceğiz”dedi.

SAMANCI: “BURADA SİNERJİ VEREBİLİYORSAK NE MUTLU BİZE…”

             AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, konuşmasında, başkentteki Beyşehirliler buluşmasının oldukça anlamlı olduğunu söyledi. “Burada hepimiz Beyşehirli’yiz ve Beyşehir’in sesi olarak bir güç ve sinerjiyi burada verebiliyorsak ne mutlu bize…” diye konuşan Samancı, şöyle devam etti: “Biz Beyşehir’i gerçekten çok seviyoruz ve güzel ilçemizin en iyi hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki tüm gayretlerimiz  tabiî ki belediye başkanımızla beraber inşallah onun da arkasında durarak, meclis üyelerimiz, teşkilatımızla beraber en iyi hizmetleri getirmek için çaba göstereceğiz. Bundan sonraki süreçte, Beyşehirliler olarak birlik ve beraberlik mesajının en iyi verileceğini ben şahsen inanıyorum. Ayaklarınıza sağlık buralara kadar geldiğiniz için. Burada hepimiz belli birer görevleri aldık. Herkes burada belli bir değerdir.”

ÜZMEZ: “BİZLERİ BEYŞEHİR’İN HİZMETKARI OLARAK GÖRÜN”

           Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, bir Beyşehirli bürokrat olarak kendilerinin birer Beyşehir sevdalısı olduğunu dile getirdi. “Her ne kadar içinizde olamasak da bunu bilin” diye konuşan Üzmez, şunları söyledi: “Ama, Beyşehir’e yapılacak    her türlü hizmette yanınızdayız. Bizi devamlı yorun, koşturun daima. Hizmet konusunda zorlayın, bu önemli. Biz böyle düşünüyoruz; halka hizmet, hakka hizmettin felsefesinden hareketle amacımız, koltukları kapmak değil, bu koltukların hakkını verebilmektir. Bu bakımdan, Beyşehir’in bir hizmetkarı olarak bizleri görün.”

ÖZABA: “MEMLEKETİMİZE BUGÜNE KADAR HER TÜRLÜ KATKIYI YAPMAYA ÇALIŞTIK”

           Maliye Bakanlığı Bütçe ve  Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Beyşehirli bürokrat Hasan Özaba ise, öğrencilik yıllarının Beyşehir’de geçmesine rağmen 24 yıldır başkentte görev yaptığını anımsattı. Beyşehir’den bu süreçte hiç kopmadığını vurgulayan Özaba, “Ne olursa olsun her zaman memleketimizle ilgili olan her konuyla ilgili sonuna kadar elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalıştık. Bundan sonra da böyle bir tabloyu görüp birlik beraberlik içerisinde Beyşehir için ne yapılması gerekiyorsa, bize düşen neyse bizde üzerimize düşeni yapacağız. Böyle bir ortamda bulunmak benim için onur verici, çok teşekkür ediyorum sizlere.”ifadelerini kullandı.
            Çevre ve Şehircilik Ankara İl Müdürlüğü görevine atanan Halil İbrahim Metin ise, kendilerini ziyaret ederek onure eden Beyşehirli hemşehrilerine teşekkür etti.

            BAŞBAKANI BEYŞEHİR’E DAVET ETTİLER

            Beyşehir heyeti, daha sonra AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere TBMM’ne gitti. Grup toplantısı öncesinde mecliste Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu da çektirilen hatıra fotoğrafı karesi içerisine dahil etmeyi başaran Beyşehir heyeti, Başbakan Erdoğan’ı Beyşehir’e davet etti.  

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, AK, Parti, İlçe, Teşkil
Yorumlar
Haber Yazılımı