Haber Detayı
24 Nisan 2020 - Cuma 11:22 Bu haber 6629 kez okundu
 
Atatürk İlkokulu Koronavirüs'e karşı Antibakteriyel boya ile boyanıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Takavcı Yapı Market, ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde, koronavirüse karşı tedbir ve daha nezih bir ortamda derslerin işlenmesi amacıyla, Atatürk İlkokul ve Ortaokulu’nun boyaması gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Atatürk İlkokulu Koronavirüs'e karşı Antibakteriyel boya ile boyanıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Takavcı Yapı Market, ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde, koronavirüse karşı tedbir ve daha nezih bir ortamda derslerin işlenmesi amacıyla, Atatürk İlkokul ve Ortaokulu’nun boyaması gerçekleştirildi.  

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Takavcı Yapı Market yetkilisi İbrahim Şan boya yapılan sınıf ve koridorlarda incelemelerde bulundu. Konuk yaptığı açıklamada, "ilçe genelinde okullardaki boyama faaliyetlerinin birçoğunun yapıldığını, eksik kalan Atatürk İlk ve Ortaöğretim Okulu boyanması için, bölge firmalarımızdan Takavcı Yapı Center’dan bir teklif geldi. İncelemelerimiz sonucunda Atatürk İlk ve Ortaokulu’nun ihtiyacı olduğunu gözlemledik. Koronavirüs nedeniyle okullara ara verilen bu dönemde, böyle bir teklifle bize gelen Takavcı Yapı’ya teşekkür ederiz."

Firma yetkilisi İbrahim Şan ise : "Her sene promosyon çalışmalarımız kapsamında bölgemizdeki ustalarımıza,  yapı uzmanlarımıza ve müteahhitlerimize çeşitli kampanyalar yapıyorduk. Bu sene ise promosyon bütçemizi, ülkemizde etkisini yoğun gösteren koronavirüsü nedeniyle antibakteriyel bir boya ile bir okulumuzu boyatma kararı aldık. Biz bugün bu okulu sadece Takavcı  Yapı Center olarak değil, bölgemizde faaliyet gösteren ustalarımız, mütahhitlerimiz ve yapı sektöründe faaliyet gösteren çalışanlarımız adına da yapıyoruz. Tüm kullandığımız boyalar antibakteriyel özellikte, bu da eğitim gören çocuklarımızın en uygun şartlarda nezih bir ortamda derslerini işleyebilmelerini sağlamaktadır. Bizler Takavcı ailesi olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerden bir an önce kurtulmamız için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Atatürk, İlkokulu, Koronavirüs'e, karşı, Antibakteriyel, boya, ile, boyanıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı