Haber Detayı
06 Nisan 2021 - Salı 14:14 Bu haber 3821 kez okundu
 
Bakanlık Ziyaretinde "Üzümlü"Nün Toplu Konut Projesi Ele Alındı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde TOKİ Başkanlığı tarafından 106 konut ve 1 ticaret merkezi inşa edileceği, bu kapsamda projenin 20 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkarılacağı bildirildi.
Ekonomi Haberi
Bakanlık Ziyaretinde

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde TOKİ Başkanlığı tarafından 106 konut ve 1 ticaret merkezi inşa edileceği, bu kapsamda projenin 20 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, İlçe Başkanı Recep Elkin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Balıklı ile Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ziyaret edildiği belirtildi.

Açıklamada, ziyarette Bakanlık Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ ile biraraya gelinerek Üzümlü Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan toplu konut projesinin ele alındığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Ziyaretimizde, Üzümlü Mahallemizde yapılacak olan 106 konut ile 1 ticaret merkezi ile ilgili istişare ve durum değerlendirmesinde bulunulmuştur. Üzümlü Mahallemizde yapılacak olan söz konusu 106 konut ile 1 ticaret merkezi için 20 Nisan 2021 yılı ihale tarihi alınmıştır. 20 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ihalenin ardındın işi üstlenen firma tarafından konutların yapımı başlayacaktır.Şartnameye göre, konutların yer tesliminin ardından 450 takvim günü içerisinde tamamlanması öngörülmektedir. Sürecin başından bugüne kadar vermiş oldukları destek, ilgi ve alâkalarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey'e, Bölge Milletvekilimiz Gülay Samancı Hanımefendiye ve Konya Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Sözkonusu ziyaretimizde Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Bey'e de bizlere eşlik ettiği için teşekkür ediyoruz. İlçemize ve Üzümlü Mahallemize hayırlı olsun."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bakanlık, Ziyaretinde, "Üzümlü"Nün, Toplu, Konut, Projesi, Ele, Alındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı