Haber Detayı
19 Ekim 2018 - Cuma 17:23 Bu haber 6140 kez okundu
 
Başkan Özaltun: “Beyşehir’e Muhtarlarımızla Hizmet Ettik”
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak bugüne kadar ilçeye muhtarlar ve kamu kurumlarıyla birlikte el ele vererek hizmet ürettiklerini söyledi.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun: “Beyşehir’e Muhtarlarımızla Hizmet Ettik”

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında bir restoranda düzenlenen yemekli toplantıda Beyşehir’in mahalle muhtarlarıyla biraraya gelen Belediye Başkanı Murat Özaltun,  görev yaptıkları süre içerisinde Beyşehir’de ‘yapılması mümkün değil’ denilen, geçmişte yapılamayan birçok yatırım ve hizmete imza attıklarını belirterek, bu çalışma ve hayata geçirilen projelerde muhtarların, İlçe Kaymakamlığı ile kamu kurumlarının yöneticilerinin katkı ve desteğinin yadsınamaz bir gerçek olduğunu dile getirdi.

        Beyşehir’de birçok hizmet gerçekleştirirken amaçlarının sadece vatandaşların duasını almak olduğunu belirten Özaltun, bu dualardan muhtarlar ile kamu kurumlarının yöneticilerinin de nasipleneceğini umut ettiklerini belirtti.

Türkiye’de son dönemde muhtarlık müessesesinin çok önem ve değer kazandığını, ülkenin neresine giderseniz gidin ‘ben de muhtar olmak istiyorum’ diyen pekçok kişiyi görebilmenin mümkün olduğunu ifade eden Özaltun, Türkiye’de muhtarlığa değer kazandıran ismin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti. Özaltun, “Cumhurbaşkanımız sadece muhtarlara değil, ülkemize bu dönemde  bir değer kazandırdı. Bu münasebetle tüm mahalle muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

        Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de, konuşmasında, mahalle muhtarlarından asla vazgeçilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu müesseseden gerek halkın temsilciliği, gerek vatandaşların taleplerini iletmesi noktasında, gerekse huzur ve güveni sağlama noktasında çok daha fazla faydalanılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

        Özdemir, Beyşehir Belediyesi’nin de kurum olarak  ilçede mahalle muhtarlarına her türlü desteği desteği verdiğini, gerekli konularda yardımcı olduğunu belirterek, “Bugün vesilesi ile bugüne kadar vefat eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Muhtarlar gününüz hayırlı olsun” diye konuştu.

       Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Salih Özparlak da, mahalle muhtarlarına verdiği destek ve katkılardan dolayı ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından Beyşehir Belediyesi tarafından muhtarlara çeşitli hediyeler verildi. Muhtarlara hediyelerini ilçe protokolü mensupları takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun:, “Beyşehir’e, Muhtarlarımızla, Hizmet, Ettik”,
Yorumlar
Haber Yazılımı