Haber Detayı
21 Ekim 2018 - Pazar 10:05 Bu haber 5060 kez okundu
 
Kurtulmuş: Konya’nın Rakibi Yine Kendisidir
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.
Güncel Haberi
Kurtulmuş: Konya’nın Rakibi Yine Kendisidir

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

KONYA SEÇİMLERDE BÜYÜKŞEHİR VE 31 İLÇEYİ AK PARTİLİ YAPACAKTIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Sizleri Konya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bir seçim arefesindeyiz ama geriye dönüp son 5 yıla baktığımızda en çok tartışılan Yeni Büyükşehir Yasası’nın nasıl hayata geçirileceği, özellikle de Konya’da bu işlerin nasıl yapılacağıydı. Ama bugün Konya Büyükşehir Belediyesi birçok hizmeti yürütürken birçok hizmete de devam ediyor. Amacımız da önümüzdeki seçimlerde hem Konya Büyükşehir Belediyesi’ni hem de 31 ilçeyi AK Partili yaparak yeniden bir hizmet yarışına başlamak. Bunun için de teşkilatımız ve milletvekillerimizle gayret ediyoruz. Sizlerin de desteği ile Konya bunu başaracaktır” diye konuştu.

KONYA’NIN RAKİBİ YİNE KENDİSİDİR

Konya’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek 72. İl Danışma Meclisi ile birlikte Konya’da seçim startını verdiklerine vurgu yapan Numan Kurtulmuş, seçimlerde Konya’nın rakibinin yine kendisi olduğunu dile getirdi. Konya’nın yine kendisi ile yarışarak oylarını daha da yukarılara taşıyacağına inandıklarını kaydeden Kurtulmuş, “Çok titiz bir çalışma ile Konya’nın üzerine düşeni en güzel bir şekilde yapacağını ve çok güçlü bir sonuç elde edeceğimizi ümit ediyorum. Allah bu güzel şehre hizmet etme imkânını herkese vermez. Allah bu şehre hizmetle şereflendirsin” diye konuştu. Konya’nın bambaşka özellikleri olan güzel bir şehir olduğunu belirten Kurtulmuş, şöyle devam etti: “Şehrin dokusunun bu kadar değişmesine rağmen bu hissediliyor. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Hz. Mevlana ve bu düşünceye yaptığı kültür hizmetlerini de geçtiğimiz dönemde takdir ile izledik. İnşallah bu hizmetler devam eder ve Konya’yı bir şehir ve fiziki bir anlamı olmasının ötesinde; kültür, sanat ve edebiyat alanında Selçuklu’nun merkezi olduğu gibi bugün de yine böyle bir merkez haline getirmek nasip olur. Sizleri tebrik ediyorum ve hizmetlerinizin halkın tüm kesimlerine en güzel bir şekilde yansımasını temenni ediyorum.” AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ziyaretin sonunda Konya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kurtulmuş:, Konya’nın, Rakibi, Yine, Kendisidir,
Yorumlar
Haber Yazılımı