Haber Detayı
23 Haziran 2017 - Cuma 11:46 Bu haber 4640 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan anlamlı ziyaretler
BEYŞEHİR - Bulduğu her fırsatı Beyşehirli vatandaşlarla bir arada geçirmeye çalışan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ramazan ayında gerçekleştirdiği ziyaret programlarını sürdürüyor.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’dan anlamlı ziyaretler

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Murat Özaltun, gece mesaisindeki Emniyet mensupları ile 112 sağlık ekiplerini görev yaptıkları noktalarda ziyaret etti. Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin yardım ve destekte bulunduğu ihtiyaç sahibi bazı ailelerle yaşamlarını sürdürdüğü mekanlarında da biraraya  geldi. 

Başkan Özaltun,kendisine eşlik eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı ve belediye meclis üyesi Semra Acır ile birlikte sahur vakti bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

GECE MESAİSİNDEKİ EMNİYET MENSUPLARINA BAKLAVA İKRAMI…

Özaltun, Konya yolu 1.kilometrede polis tarafından oluşturulan yol kontrol noktasını ziyaret etti. Özaltun, kontrol noktasında ekiplerinin başında bulunan İlçe Emniyet Müdürü Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir’den Emniyet mensupları tarafından gerçekleştirilen asayiş, terör ve trafik uygulamaları hakkında bilgiler aldı, gece mesaisinde görev alan polis memurlarına baklava ikramında bulundu. Özaltun, ülkenin barış ve huzuru için gece gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeden çalışan güvenlik güçlerine teşekkür ederken, “Yastığa başımızı koyduğumuzda rahat bir şekilde uyuyorsak, bu sizlerin sayesindedir. Bu nedenle, sizlere yapmış olduğunuz bu kutsal görevde başarılar diliyorum” dedi.

112 ACİL SERVİS İSTASYONU’NA SÜRPRİZ ZİYARET

Başkan Özaltun ve beraberindekilerin bir sonraki ziyaret durağı ise Müftü Mahallesi’nde konuşlu 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu oldu.

112 acil servis merkezi çalışanlarını görev yaptıkları noktada ziyaret eden Özaltun, nöbetçi sağlık personeli ile bir süre sohbet etti. Sağlık çalışanlarının taleplerini dinleyen ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Özaltun, 112 sağlık personelinin de gece gündüz demeden mesai gerçekleştirdiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Özaltun, 112 ambulans personelinin günün 24 saatinde kesintisiz hizmet verdiğini ifade ederek, “Sağlığımız hayatımızdaki en önemli değerdir. Sağlığımızla ilgili acil durumlarda ilk müracaat ettiğimiz 112 servislerinin günlük yaşamımızdaki önemi büyüktür. Her türlü şartta yardıma koşan siz sağlık mensuplarımıza teşekkür ediyor, kazasız ve belasız görevler temennisinde bulunuyorum” dedi.

112 acil servis çalışanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ…

Başkan Özaltun, ziyaret maratonunun diğer bölümünde ise ramazan ayında gerçekleştirdiği çat kapı ev ziyaretlerini sürdürdü. Hamidiye Mahallesi’nde iki farklı adresi ziyaret eden Özaltun, ailelerin talep ve sorunlarını dinledi, kurum olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Aileler, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Başkan Özaltun’a talepleri noktasında verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, anlamlı, ziyaretler,
Yorumlar
Haber Yazılımı