Haber Detayı
24 Haziran 2017 - Cumartesi 09:38 Bu haber 5155 kez okundu
 
Konya Protokolü Kosiad'ın İftarında Bir Araya Geldi
Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından 22 Haziran 2017 Perşembe günü Yaka Marina'da düzenlenen iftar yemeğinde devlet adamları, akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin başkanları bir araya geldi.
Bölgeden Haberi
Konya Protokolü Kosiad'ın İftarında Bir Araya Geldi

        2000’i aşkın misafirin katıldığı davette konuşan KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin AYDIN 'Hakkın, hukukun ve huzurun simgesi olan Konya’nın hızla gelişen ülkemizde bu gelişimdeki payını artırmak, tarihe ve topluma mal olmuş genel ve evrensel değerleri ile yeni gelişmelerde öncülük etmesini sağlamak, hak temelli dayanışma ve etkin mücadele ile yeni istihdam alanları yaratmak KONSİAD'ın vizyonudur. Halka Hizmet Hakk'a hizmet temelli misyonumuzla hedeflerimizi gerçekleştirmenin yolu şüphesiz ki birlik ve beraberlikten geçer. Bu sebeple kuruluşumuzca içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında düzenlediğimiz iftar programımızda sizlerle birarada olmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade ediyor; Kadir Gecesini idrak etmiş Müminler olarak; Kadim başkent olan Konya’mızın, Ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, Aziz Şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, hepinize sağlık ve esenlikler diliyorum' dedi.          

       

KONSİAD (Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği) Hakkında: Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derrneği (KONSİAD) 2008 yılında İstanbul'da orta ve büyük ölçekli işletmelere sahip Konyalı iş adamları tarafından kurulan en büyük dayanışma derneğidir. Merkezi İstanbul Bahçelievler'de bulunan derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ÇELİK, Konya Şube Başkanı ise Hasan Hüseyin AYDIN'dır. AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah BAŞÇI da Konya ve çevre illere fayda sağlayacak pek çok ekonomik ve sosyal projede liderlik yapan KONSİAD'da onursal başkan olarak görev almaktadır. Konya'daki kültürel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren KONSİAD, istihdama katkı sağlayarak yeni nesil gençlerin yetiştirilmesinde aktif rol üstlenmektedir. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya, Protokolü, Kosiad'ın, İftarında, Bir, Araya, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı