Haber Detayı
13 Ocak 2018 - Cumartesi 09:59 Bu haber 4327 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Minik Çocuklara Tiyatro Hediyesi
BEYŞEHİR - Müzikli çocuk oyunu “Kahraman Çomar ve Sevimli Dostlar” Beyşehir’de yaşayan minik çocuklar için sahne alacak.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun’dan Minik Çocuklara Tiyatro Hediyesi

BEYŞEHİR - Tiyatro Manço ekibi tarafından hazırlanan ve Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde 14 Ocak Pazar günü iki seans halinde gerçekleştirilecek yaklaşık  50’şer dakika süreli tiyatro oyununun minik  çocuklar tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

BAŞKAN ÖZALTUN’DAN MİNİK ÇOCUKLARA TİYATRO HEDİYESİ…

Beyşehir Belediyesi de Beyşehir’deki ilkokulların ana sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin tiyatro oyununu aileleri ile birlikte ücretsiz olarak izleyebilmesi için harekete geçti.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ücretsiz biletlerden ziyaret ettiği Atatürk İlkokulu’ndaki ana sınıfı öğrencilerine hediye etti.  Okulda ana sınıfı öğrencileriyle sohbet eden Başkan Özaltun, biletlerini verdiği minik öğrencileri, aileleriyle birlikte tiyatro oyununu izlemesi için Kültür Merkezi’ne davet etti.  Beyşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü  görevlileri de aynı kapsamda 200 biletin Beyşehir’deki farklı okullarda dağıtımını gerçekleştirdi.

EĞİTİCİ BİR DOSTLUK ÖYKÜSÜ..

      Türkiye turnesi kapsamında Beyşehir ilçesinde hafta sonu minik çocuklarla buluşacak tiyatro oyunu, eğitici bir dostluk öyküsünü anlatıyor. Oyunda, Çomar, çiftlikte dostları Paytak Ördek, Kemirik Fare ve Sarman Kedi ile mutlu bir hayat süren sevimli bir köpektir.Çomar, bir gün artık işe yaramadığı düşüncesine kapılıp çiftliği terk eder. Çomar’ı çiftliğe geri döndürmek isteyen dostları kendilerini ormanda bir maceranın içerisinde bulurlar. Eğlenceli, sevimli, dans ve şarkılar da içeren oyunda çocuklara eğitici bir dostluk öyküsü aşılanmaya çalışılıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Minik, Çocuklara, Tiyatro, Hediyesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı