Haber Detayı
12 Şubat 2018 - Pazartesi 15:21 Bu haber 4757 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Sanayi Esnafıyla Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sanayi esnafıyla buluştu.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun, Sanayi Esnafıyla Buluştu

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve Belediye birim müdürleri ile birlikte sanayide faaliyet gösteren bazı esnafları ziyaret etti.

        Bir işyerinde gerçekleşen ziyarete çevrede bulunan esnaflar da iştirak ederken, esnaflarla sohbet eden Başkan Özaltun yürüttükleri çalışmalardan söz etti. Beyşehir’de son 4 yıl içerisinde kazandırılan devlet, Beyşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler veren Özaltun, bölgenin sözkonusu dönemde geldiği noktaya dikkat çekti.Özaltun, işyeri sahiplerinden gelen talepleri de dinlerken, esnaflar Sanayi Sitesi’nin güvenliği ile ilgili yaşadığı sorunları aktardı.

      Özaltun, sanayi esnafının bu konuda muhatap olabilecekleri bir komisyon kurması ya da oluşumda bulunması halinde sanayinin çevresinin çevrilip giriş kapıları yapılarak daha güvenli hale getirilmesi konusunda Belediye olarak destek verebileceklerini söyledi.

      Özaltun, ilçeye hizmet ederken fırsat buldukça toplumun tüm kesimleriyle biraraya gelmeye gayret gösterdiklerini, bu çerçevede sadece ilçe merkezindeki esnafla değil sanayi kesiminde faaliyet gösteren esnafları da işyeri ziyaretleriyle ziyaret ettiklerini söyledi. Özaltun, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun,, Sanayi, Esnafıyla, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı