Haber Detayı
08 Nisan 2021 - Perşembe 12:21 Bu haber 3920 kez okundu
 
Bayındır; “Tek Bir Gayemiz Var! Beyşehir’e En İyi Nasıl Hizmet Edilir”
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Adil Bayındır başkanlığında yapıldı.
Güncel Haberi
Bayındır; “Tek Bir Gayemiz Var! Beyşehir’e En İyi Nasıl Hizmet Edilir”

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Adil Bayındır başkanlığında yapıldı.

Belediye hizmet binasındaki meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan Başkan Bayındır, göreve başlanan günden bu güne yapılan tasarruflarla gelinen nokta hakkında şu ifadelere yer verdi: 

Beyşehir için hepimizin tek bir gayesi vardı, Beyşehir’e en iyi nasıl hizmet edilir? Nerelerden tasarruf edilir? Nelerde üretim yapılabilir? Belediyemize göreve başlarken 36 milyon 744 bin 443 lirayı devre aldık. Bunun arkasına sığınmıyorum. Bu borcu bilerek geldim ve üstesinden geleceğime inanarak geldim. Kaynaklarımızı doğru kullanma anlayışı ile borçların üstesinden şükürler olsun ki, itibarlı bir belediye olarak geldik. Bu başarı 25 meclis üyemiz ben ve bütün birim amirlerinin payıdır. Hatırlarsanız o gün dedim ki başarı varsa, hepimizin. Eksik varsa benim dedim. Onu söylemeye devam ediyorum. Şehrimizde yediyle yedi, yetmişiyle yetmiş olduk. Önce benim şehrimin insanı dedik. Hep beraber doğru şeyler yaptık.” dedi.

Başkan Bayındır; “36 MİLYON DEVRALINAN BORCUN 18 MİLYONUNU ÖDEDİK!”

Nisan ayı olağan meclis toplantısında söz alan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirterek, Belediyenin devralınan borçlarını bütün olumsuzluklara rağmen biteceğinin altını çizdi.

Başkan Bayındır, “Tüm olumsuzluklara rağmen devraldığımız borçları ödeyerek bugünlere geldik. Bugün piyasa da elbette kalan bir borcumuz var. 36 milyon 744’ten bugün itibari ile borcumuzu 17 milyon 746 bin 598,79 Türk Lirasına düşürdük. Toplamda 18 milyon 997 bin 844 Türk Lirası alnımızın akıyla ödedik. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla her yılın sonunda geçmişi de önümüze alarak, geleceği de hedeflerimizi koyarak bu bilançoyu kamuoyuna duyuracağız. Amacımız bu şehrin insanını yanıltmamak, aldatmamak. Sizlerle beraber Beyşehir halkının temsil edildiği hakkının savunulması gereken her konuda ağır başlılıkla tüm bunların savunucusu olacağım.” ifadelerini kullandı.

“ASFALT PLENTİ KENDİNİ 1 BUÇUK YILDA AMORTİ ETMELİ”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Belediyeye kazandırılacak hizmetlerin başında gelen 240 tonluk asfalt plentinin belediye bütçesine büyük katkı sağlayacağını belirterek, kendi maliyeti olan 9 milyon Türk Lirasını 1 buçuk yılda amorti edeceğini söyledi.

Başkan,  “Yeni plentimiz ile köylerimizin girişlerini, çıkışlarını, meydanlarını ve tüm yollarını hep beraber yenileyeceğiz. Her şeyden sıkacağız ama yapacağımız yollardan fedakârlık yapmayacağız. Alt yapı çalışmalarının tamamen bitmesi dahilinde şehrimize yakışan yollar yapacağız. Bu plent senede Beyşehir Belediyesine 9 ila 10 milyon civarında kar yaptıracak. Piyasaya iş yaparak yeni asfalt plentimiz kendini 1 buçuk yılda amorti edecek. Önceden satı asfalt yaptığımız yerler oluyordu, şimdi ise uygun gördüğümüz her noktayı sıcak asfalt yapacağız” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır;, “Tek, Bir, Gayemiz, Var!, Beyşehir’e, En, İyi, Nasıl, Hizmet, Edilir”,
Yorumlar
Haber Yazılımı