Haber Detayı
05 Haziran 2018 - Salı 10:19 Bu haber 5285 kez okundu
 
Belediyeden İhtiyaç Sahiplerine İftarda Sıcak Aş
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca ilçede ihtiyacı olan vatandaşlara iftar vaktinde sıcak aş dağıtıyor.
Yaşam Haberi
Belediyeden İhtiyaç Sahiplerine İftarda Sıcak Aş

BEYŞEHİR - Ramazan ayı boyunca devam edecek sıcak yemek yardımı, belediye görevlileri tarafından her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

        Mahalle muhtarlıkları tarafından Belediye’ye bildirilen ihtiyaç sahiplerine Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi restoranında büyük bir özenle hazırlanan yemekler, sefer taslarına konularak iftardan bir saat önce Belediye görevlileri tarafından dağıtılıyor.

      Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek yardımı uygulamasını hayata geçirdiklerini belirterek, “Her gün çorba, yemek ve pilavdan oluşan menümüzü sıcak olarak evlerinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi insanımıza ulaştırmaya çalışıyoruz.  İftarlık sıcak aşımız her gün farklı bir menüden oluşuyor. Manevi duyguların yoğunlaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde bu uygulamamız ile bir tebessüm oluşturabiliyorsak, bir ‘Allah razı olsun’ denilerek hayır duası alabiliyorsak ne mutlu bize. Amacımız da bu zaten” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Belediyeden, İhtiyaç, Sahiplerine, İftarda, Sıcak, Aş,
Yorumlar
Haber Yazılımı