Haber Detayı
31 Mart 2024 - Pazar 17:10 Bu haber 25238 kez okundu
 
Beyşehir Belediye Başkan Adayları Oylarını Farklı Sandıklarda Kullandı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de ilçe belediye başkanlığına farklı siyasi partilerden aday gösterilen isimler de 31 Mart mahalli idareler genel seçimleri için sandık başına gitti.
Siyaset Haberi
Beyşehir Belediye Başkan Adayları Oylarını Farklı Sandıklarda Kullandı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de ilçe belediye başkanlığına farklı siyasi partilerden aday gösterilen isimler de 31 Mart mahalli idareler genel seçimleri için sandık başına gitti.

Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın ilçe belediye başkan adayı Adil Bayındır, 31 Mart mahalli idareler genel seçimleri için sandık başına gitti.

Bayındır, oyunu Cumhuriyet İlkokulu’nda 1178 numaralı sandıkta kullandı. Bayındır yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Rıdvan Şenyurt ta oyunu Anadolu İmam Hatip Lisesinde 1016 numaralı sandıktan kullandı.

Şenyurt, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Demokrasimizin olmazsa olmazı sandıktır. Bir vatandaş olarak ben de sorumluluğumu yerine getirdim, oyumu kullandım. İnşallah bu yerel seçimlerin  öncelikle cennet vatan Beyşehir’imize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Hüseyin Muşmal, oyunu Ali Rıza Celeboğlu İlkokulunda 1137 numaralı sandıkta kullandı.

Muşmal, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Valla çok mutluyum, çok sevinçliyim, Beyşehir’imizde güneş açtı, güneşli havada 31 Mart 2024 tarihli yerel seçimlerimiz için oyumuzu kullandık. Vatandaşlarımızın da yüzleri gülüyor, gerçekten bugün Beyşehir’de güzel bir gün var. Beyşehir’de artık inşallah memlekete hayırlı olacak, bir seçimi tamamlamış oluyoruz. Seçimin kazananı kim olursa olsun ister biz olalım ister diğer adaylar olsun, memleketimizdeki insanlarımızı seçim sürecinde seçim kutlamalarında  herhangi bir taşkınlığa mahal bırakmadan sükunetle sağlıklı bir şekilde tamamlamaları gerektiğini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Beyşehir Belediye Başkan adayı İzzet Taşcı da oyunu Cumhuriyet İlkokulunda 1085 numaralı sandıkta kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediye, Başkan, Adayları, Oylarını, Farklı, Sandıklarda, Kullandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı