Haber Detayı
16 Şubat 2018 - Cuma 09:12 Bu haber 4945 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi, Vatandaşların Bahçe Özlemini Gideriyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, kiraya çıkardığı hobi bahçeleriyle vatandaşların bahçe özlemini giderecek.
Yaşam Haberi
Beyşehir Belediyesi, Vatandaşların Bahçe Özlemini Gideriyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından kentin gürültüsünden ve betonlaşan yapısından uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için üç yıl önce oluşturulan hobi bahçelerinden kiralamak isteyenlerin başvuruları başladı.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bahçe özlemi çekenlerin Avdancık Mahallesi yolu üzerinde Belediye tarafından oluşturulan hobi bahçelerinden kiralayarak bu özlemini giderebileceğini söyledi.


       Beyşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hobi bahçeleri projesinden istifade etmek isteyenlerden yıllık 200 liralık kira bedeli talep edileceğini belirten Özaltun, “Beyşehir Belediyesi Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda hobi bahçelerini kiralamak isteyen vatandaşlarımızdan 2018 yılı kira bedeli olarak 200 liralık ücret talep edilmesi kararlaştırılmıştır. Herhangi bir bahçesi olmayan emeklilerimiz ile apartman dairelerinde oturup bahçe özlemi çeken insanımız kiralayacağı hobi bahçesinde kendi sebze ve meyvesini yetiştirerek vakit geçirebilecek, stres atabilecek. Bahçelerde kendi meyve ve sebzesini yetiştirecek aileler, toprakla iç içe olmanın tadını çıkarırken, kent yaşamının olumsuz etkilerinden de uzaklaşabilecek. Doğaya duyulan özlemi gidermek amacıyla oluşturulan her bir hobi bahçesi 120 metrekareden oluşuyor. Burada halihazırda 42 hobi bahçemiz bulunuyor” dedi.

       Özaltun, bahçe kiralamak isteyenlerin Beyşehir Belediyesi hizmet binasındaki Ak Masa birimine müracaat edebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi,, Vatandaşların, Bahçe, Özlemini, Gideriyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı