Haber Detayı
07 Nisan 2017 - Cuma 14:17 Bu haber 5826 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor Sezonun Son Maçına Hazır
BEYŞEHİR - Konya Süper Amatör Ligi’nde mücadele veren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, ligin son karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı grupta üst sıralarda yer alan Saiteli Kadınhanı Belediyespor müsabakasına hazırlanıyor.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor Sezonun Son Maçına Hazır

BEYŞEHİR - Geçen hafta Kulu Belediyespor deplasmanından 1 puan kopararak ligde kalma umutlarını artıran ve moral bulan mavi-beyazlılar, sezonun son karşılaşmasından üç puan alarak  ligde kalmayı hedefliyor.

Beyşehir Belediyespor  Teknik Sorumlusu Adem Yağcıoğlu, yaptığı açıklamada, sezonun son ve kritik maçına 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda hazırlanan mavi-beyazlılarda cezalı Yusuf Savur dışında eksik futbolcu bulunmadığını belirterek, hafta içi yürütülen müsabaka hazırlıklarının bugün sona ereceğini, ardından takımın istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başlayacağını söyledi.

Kulu deplasmanından koparılan altın değerindeki bir puanın ardından ligde kalma umutlarını iyice artırdıklarını ve kendi saha ve seyircileri önünde misafir edecekleri Saiteli Kadınhanı Belediyespor maçına kilitlendiklerini belirten Yağcıoğlu, bu maçı da taraftarlarının desteği ile kazanarak sezonu küme düşme hattının üzerinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kadınhanı Belediyespor müsabakasının ligde “olmak ya da olmamak” adına çok önemli bir maç olduğunu vurgulayan Yağcıoğlu, bu anlamda 9 Nisan Pazar günü saat 13.00’te başlayacak müsabakada Beyşehir’in taraftar desteğine en fazla ihtiyacı olan anların yaşanacağını söyledi. Selçukspor maçındaki seyirci desteğini son müsabakada da görmek istediklerini belirten Yağcıoğlu, “Seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanarak ligde kalacağımıza inanıyorum. Futbolcularımıza da  bu konuda güvenimiz sonsuz.Aynı zamanda kulüp başkanımız da olan belediye başkanımız Murat Özaltun Bey’e, sezon boyunca takımımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert ise Kadınhanı Belediyespor maçının Beyşehir açısından çok kritik bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Rakibimiz zorlu ve güçlü bir rakip. Ancak, kümede kalmak adına galibiyetten başka bir sonucu aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz. Elde edeceğimiz bir üç puan, Beyşehir’in kümede kalmasına yeterli gelecek. Hafta başından itibaren bu önemli maçın hazırlıklarını teknik ve taktik çalışmayla sürdürüyoruz. Takımda, Kulu deplasmanından alınan hayati bir puan sonrasında moral ve motivasyon üst durumda. İnşallah  tribünlerde  12’inci adam olarak görev yapacak seyircilerimizin de desteğiyle sezon sonunda ligde kalarak gülen taraf olmak istiyoruz.”dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ligin son karşılaşmasında Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’na başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor, Sezonun, Son, Maçına, Hazır,
Yorumlar
Haber Yazılımı