Haber Detayı
23 Aralık 2019 - Pazartesi 11:48 Bu haber 4170 kez okundu
 
Beyşehir berabere kalırken, Huğlu galip geldi
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda sezonun ikinci devresi Pazar günü oynanan müsabakalarla başladı.
Spor Haberi
Beyşehir berabere kalırken, Huğlu galip geldi

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda sezonun ikinci devresi Pazar günü oynanan müsabakalarla başladı.

Beyşehir temsilcimiz Huğluspor ikinci devrenin ilk maçında Taşkentspor’u 3-1’lik skorla yenerek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürürken, Beyşehir’in bir başka temsilcisi olan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı ise Ülküm Gençlikspor’le golsüz berabere kalarak 1 puanla yetinince zirve yarışında hayli gerilerde kaldı.

İç sahadaki maçlarını Derebucak’ta oynayan ilçe temsilcimiz Huğluspor, ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada rakibi Taşkentspor’u 90 dakikanın sonunda 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Sarı siyahlıların gollerini Fatih Selim, Yunus Durna ve Yunus Erdoğan kaydetti.

Beyşehir Belediyespor ise 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda konuk ettiği rakibi Ülküm Gençlikspor’la yenişemedi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada her iki taraf da 90 dakika boyunca yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek gol kaydına muvaffak olamadı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü yönetimi müsabaka öncesi rakip takım oyuncuları ile hakem triosuna çiçek, yöneticilerine ise plaket takdim etti. Gol sesinin çıkmadığı, centilmence başlayan karşılaşma centilmence sona erdi.

B Grubu’nda oynanan 10’uncu haftaya dahil diğer müsabakalarda şu sonuçlar alındı:

Anadolu Kartalspor 2-Moniva 0, Seydişehir Gücü 0-Bozkır G.Birliği 2, Yunak-Yeni Doğanhisar (oynanmadı)
Öte yandan, B Grubu’nda oynanan müsabakaların ardından haftayı da 3 puanla kapatan Anadolu Kartalspor 24 puanla liderliğini sürdürdü. Hemen takipçisi olan Huğluspor ise Taşkent galibiyetiyle puanını 23’e yükseltti ve liderin gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu. Puan cetvelinde 21 puanla Bozkır G.Birliği 3’üncü sırada yer aldı. Beyşehir Belediyespor ise elde ettiği 1 puanla, puan cetvelinde 12 puan ve averajla 5’inci sıraya yükseldi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, berabere, kalırken,, Huğlu, galip, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı