Haber Detayı
23 Aralık 2019 - Pazartesi 14:17 Bu haber 3590 kez okundu
 
Hüyük’ün Medaş yatırımları ele alındı
BEYŞEHİR - Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş’ı makamında ziyaret etti.
Bölgeden Haberi
Hüyük’ün Medaş yatırımları ele alındı

BEYŞEHİR - Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çiğdem, kendisine eşlik eden Hüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman İlkay Ceylan, Hüyük Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Yılmaz, Hüyük Merkez Mahalle muhtarları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Hüyük ilçesine bağlı mahallelerin tümünde kış dönemi öncesinde elektrik nakil hatlarında herhangi bir sorunla karşılaşılmaması adına alınacak önlemlere ilişkin taleplerini dile getirdi.

Ziyarette, Hüyük ilçe merkezinde görüntü kirliliği yaratan enerji nakil hatlarının yeraltına alınması ve bölgedeki Medaş yatırımlarının da ele alındığı belirtildi.

Başkan Çiğdem, yaptığı açıklamada, “Hüyük İlçesi’nin 23 mahallesinin yaşadığı sorunların çözüme kavuşması ve taleplerimizin yerine getirilmesi noktasında Medaş Genel Müdürümüzden destek istedik, görüş alışverişinde bulunarak istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverliği dolayısıyla genel müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uçmazbaş da, ziyarette gündeme gelen konularla ilgili kurum olarak zaten çalışma yürüttüklerini en kısa süre içerisinde tamamlanmasına yönelik gayret içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük’ün, Medaş, yatırımları, ele, alındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı