Haber Detayı
10 Mart 2018 - Cumartesi 08:36 Bu haber 14241 kez okundu
 
Beyşehir Cuma Buluşmaları Kuşluca'da
BEYŞEHİR - Beyşehir protokolü Cuma buluşmaları kapsamında Kuşluca Mahallesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Beyşehir Cuma Buluşmaları Kuşluca'da

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Bölge Sorumlusu Ali Özdemir, SÜ Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mehmet Zengin ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Kuşluca Mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

      Kuşluca Köyü Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla buluşan ve sohbet eden Özaltun, Mahalle Muhtarı Eşref Yılmaz ile mahalle sakinlerinden gelen talepleri de dinledi.

      Cuma buluşmalarını devam ettirdiklerini ve her hafta bir dış mahallede vatandaşlarla bu tür ziyaret programlarıyla biraraya gelmeye özen gösterdiklerini anlatan Özaltun, “Kuşluca Mahallemizde de hep birlikte gezdik ve gördük. Rabbime şükürler olsun, yol konusunda ufak tefek yerler dışında yerleşim merkezimizde kilitli parke taşı döşenmeyen sokağımız kalmamış. Tabi hizmette sınırımız yok. Hemşehrilerimizin yine yeni talepleri olacaktır. Bunları da dinledik isteklerini aldık, inşallah bu talepleri de sırasıyla yerine getireceğiz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Cuma, Buluşmaları, Kuşluca'da,
Yorumlar
Haber Yazılımı