Haber Detayı
21 Şubat 2018 - Çarşamba 10:21 Bu haber 8455 kez okundu
 
Beyşehir’de Din-Bir-Sen Üyelerinden Kan Bağışı
BEYŞEHİR – Beyşehir’de Özerk Diyanet Vakfı Çalışanları Sendikası DİN-BİR-SEN üyeli kan bağışında bulundular.
Sağlık Haberi
Beyşehir’de Din-Bir-Sen Üyelerinden Kan Bağışı

BEYŞEHİR – DİN-BİR-SEN Türkiye genelinde başlatmış olduğu Afrin için kan bağışı kampanyasına, Beyşehir’de de ilgi gördü.

        Beyşehir Din-Bir-Sen temsilcisi Muhammet Emin Köprü kan bağışı öncesi yaptığı açıklamada; “Türkiye’den her evden duaların yükseldiğini biliyoruz, imkanı olan kardeşlerimiz orada vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için bir birleri ile yarış halindeler.


        Bizlerde imam, müezzin ve Kur’an kursu öğreticisi din görevlisi, din görevlisi olarak 5 vakit namazda, minber ve mihrapta, camimiz ve cemaatimizle birlikte gizli ve açık, ferdi ve hep beraber topyekün dua ve niyazda bulunuyoruz. Vatanımızın bekası, devletimizin selameti için gece gündüz manevi bir ordu gibi daima “hazır ol” da nöbetteyiz. Gerektiğinde hepimiz bir askeriz, emir bekliyoruz.
        Başta Afrin harekatında yaralanan Gazi Mehmetçiklerimizin ve diğer güvenlik güçlerimizden yaralanan kahramanlarımızın bir nebze de olsa onlara yardımcı olmak amacıyla Çalışan-Sen Konfederasyonu’na bağlı başta Din-Bir-Sen olmak üzere, tüm sendika yöneticileri ile tüm üyelerimiz olarak kan bağışında bulunmaya geldik” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Din-Bir-Sen, Üyelerinden, Kan, Bağışı,
Yorumlar
Haber Yazılımı