Haber Detayı
04 Ağustos 2018 - Cumartesi 16:45 Bu haber 6132 kez okundu
 
Beyşehir’de Halk Bisiklet Turu
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde düzenlenen halk bisiklet turu bisiklet severlerden ilgi gördü.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Halk Bisiklet Turu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Göl Festivali kapsamında halk bisiklet turu düzenlendi. Beyşehir Belediyesi-Beyşehir Bisiklet Topluluğu işbirliği ile düzenlenen ve festival alanında başlayan halk bisiklet turunda değişik yaşlardan çok sayıda katılımcı Beyşehir-Akseki yolu üzerindeki yaklaşık 24 kilometrelik etapta pedal çevirdi.

     Turun 12 kilometrelik ilk etabı Üstünler bölgesinde sona ererken buradaki dinlenme molasında katılımcılara sucuk ekmek ikram edildi. Dönüş turunun tamamlanmasının ardından etkinlik başladığı festival alanında sona erdi.

         Beyşehir Bisiklet Topluluğu Yöneticisi Yücel Uysal, yaptığı açıklamada, bisiklet topluluğu olarak 6 yıldır ilçede ulusal bazda çeşitli etkinlik ve turlar düzenlediklerini hatırlatarak, “Göl festivalimiz kapsamında da halkımızı bisikletle tanıştırmak ve sevdirmek amacıyla bu turu düzenledik. Böyle etkinlikler aynı zamanda insanları da birbirleriyle tanıştırıp kaynaştırıyor. Hem de bisiklet sporu adına bir farkındalık oluşturuyor. Bu bir yarış değil, halk turu. Tura sadece Beyşehir’den değil, Konya ve çevre ilçelerden de katılımın olması, çok sayıda bisiklet severi burada bu çerçevede biraraya getirdiğimiz için büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Beyşehir Belediyemize bu organizasyona sağladığı katkı ve desteklerden ötürü de teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Halk, Bisiklet, Turu,
Yorumlar
Haber Yazılımı