Haber Detayı
07 Haziran 2019 - Cuma 10:52 Bu haber 4618 kez okundu
 
Beyşehir’de İlçe Protokolü Bayramlaştı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, idrak edilen Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programında ilçe protokolü ve vatandaşlar biraraya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de İlçe Protokolü Bayramlaştı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, idrak edilen ramazan bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programında ilçe protokolü ve vatandaşlar biraraya geldi.

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından  Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Beyaz Park Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde Kaymakam Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Adil Bayındır programa katılan ilçe protokolü ve vatandaşların bayramını tebrik etti.


Kaymakam Özdemir, yaptığı konuşmada,  başı rahmet, ortası mağfiret ve sonrasında da cehennemden kurtuluşa vesile olduğu buyurulan ramazan ayını geride bırakarak bir ramazan bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Ramazan bayramları ayrıca yaşlılarımızı, kabirlerimizi, hastalarımızı ziyaret etmemize, eş, dost, akraba ve vatandaşlarımızla biraraya gelerek hasbihal etmemize ve yeniden kucaklaşmamıza da  vesile oluyor. Bu bayramda en büyük üzüntümüz, son zamanlarda artan şehit haberleri oluyor. Öyle olunca da buruk bir bayram geçirmemize neden oluyor. Yine, dünyanın her yanında özellikle Müslüman kardeşlerimiz ile soydaşlarımızın içinde bulunduğu durum da bizleri son derece üzüyor ve bayramları buruk geçirmemize yol açıyor. Ben bu anlamda, herkesin bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.


“BİRLİK, DİRLİK İÇİNDE BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ”
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da konuşmasında, ilçe protokolü ve tüm Beyşehir halkının bayramını tebrik ederek, “Birlik, dirlik içerisinde,sükunet içerisinde iyi bir bayram geçiriyoruz. Hak ettiğimiz bir bayram. 30 gün ilahi görevlerimizi yerine getirdik. Ramazanda orucumuzu tuttuk ve kardeşlik, barış, sevgi ve saygının günü diye ilan edilmiş bugünlerde biz de bu vecibelerini yerine getirmekteyiz.Halkımızın ben buradan bayramını kutluyorum, daha nice bayramlar görmelerini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.


Buradaki bayramlaşmanın sona ermesinin ardından ilçe protokolü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi ve bazı şehit aileleri ile gazileri evlerinde ziyaret etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, İlçe, Protokolü, Bayramlaştı,
Yorumlar
Haber Yazılımı