Haber Detayı
13 Aralık 2017 - Çarşamba 14:52 Bu haber 4244 kez okundu
 
Beyşehir’de İlkokul Öğrencilerine Flüt Eğitim Seti
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, ilkokullarda öğrenim gören öğrencilerin müzik eğitimlerine destekte bulunmak amacıyla hayırsever işadamı ve Beyşehir Belediyesi katkılarıyla flüt eğitim seti dağıtımı gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de İlkokul Öğrencilerine Flüt Eğitim Seti

BEYŞEHİR - İstanbul’da yaşayan Beyşehirli hayırsever işadamı Yılmaz Uyar tarafından Beyşehir’de bulunan ilkokul 3 ve 4’üncü sınıflarda öğrenim gören öğrencilere hediye olarak ulaştırılmak üzere İlçe Belediyesi’ne gönderilen flüt eğitim setleri eğitim kurumlarına dağıtıldı.

       Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç tarafından gerçekleştirilen okul ziyaretleri kapsamında öğrencilere eğitim setleri ulaştırıldı.

        TOKİ İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun tarafından gezilen sınıflarda dağıtılan flüt eğitim setleri öğrencileri çok mutlu etti. Öğrencilerle sohbet eden ve başarılar dileyen Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun, okul binasında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kursları ve özel eğitim sınıfını da ziyaret etti.

       Eğitim seti dağıtımlarının ilçe genelindeki ilkokullarda önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, İlkokul, Öğrencilerine, Flüt, Eğitim, Seti,
Yorumlar
Haber Yazılımı